Farfalla
  • Näkymä
24,30 €

Ihana, ravitseva ihoöljy hemmottelevaan ihonhoitoon ja hierontaan! Hyvin mieto, lempeä ja ilahduttava tuoksu damaskoksenruusun eteerisestä öljystä.

27,00 €

Helliä kosketuksia, elämäniloa ja aistien juhlaa! Ihana ihoöljy, jonka hurmaava mutta hyvin mieto tuoksu vahvistaa hellyyttä, rakkautta ja aistillisuutta.

21,80 €

Silkinpehmeä, ilahduttava ja harmonisoiva ihoöljy ihonhoitoon ja lempeään hierontaan!

14,45 €

Raikas kukkaisvesi vastapoimituista luomuviljellyistä appelsiininkukista. Ihana esim. kasvovedeksi tai virkistäväksi suihkeeksi!

43,60 €

Ihanista ihanin lahja - myös herkkäihoisille! Hurmaavat, erittäin miedon tuoksuiset suihkugeeli ja vartalovoide kauniissa lahjapakkauksessa.

24,50 €

Ihana, tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva vartalovoide. Upea, hurmaava, hyvin mieto tuoksu ruusun, iiriksen, vaniljan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä.

15,00 €

Ihana, pehmeästi vaahtoava suihkugeeli. Fantastinen mutta hyvin mieto tuoksu mm. ruusun, iiriksen, vaniljan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä.

18,00 €

Mahtava uutuus! Tehokas, lumoavasti mutta erittäin miedosti tuoksuva ihana, toimiva luomudeodorantti!

59,00 €

Suihkugeeli, joka säilyttää ihon kosteustasapainon ja tekee ihosta silkinpehmeän! Ihana, hyvin mieto luomumandariinin tuoksu virkistää ja ilahduttaa!

18,00 €

Ihana uusi suihkugeeli - kuin perhosen kosketus ihollasi! MIeto mutta hurmaava tuoksu täynnä iloa, ihmeellisten kukkien taikaa ja sitrushedelmien raikkautta.

14,80 €

Virkistävä suihkugeeli, jossa tuoksuvat raikkaat ja vahvistavat havumetsän puut. Upea metsän tuoksu auttaa hengittämään vapaasti ja tuo elämänvoimaa arkeen!

19,50 €

Ihana, miedontuoksuinen shampoo antaa hennoille hiuksille volyymia ja vahvistaa hiusten kasvua.

14,30 €

Yksi Farfallan suosituimmista tuotteista. Tehokas, hellävarainen luomu deodorantti, joka toimii! Ihana, mutta hyvin mieto tuoksu.

14,30 €

Tehokas luomudeodorantti! Raikas ja toimiva - alumiiniton, alkoholiton ja hellävarainen iholle. Ihana, mieto tuoksu!

49,70 €

Erittäin mieto, hienovarainen ja raikas luomuparfyymi, jonka ihana, luonnollinen, metsäinen tuoksu ilahduttaa, maadoittaa, energisoi ja rentouttaa.

13,30 €

Energisoiva, aktivoiva rosmariini, jota suositellaan avuksi esim. lihaksille. Sen tuoksu on kamferisempi ja lääkemäisempi kuin Farfallan muiden rosmariinien.

48,50 €

Farfallan upeat jalokiviöljyt minikoossa! Luomu jojobaöljy, upeat, miedot tuoksut ja puolijalokivien hoitavat ominaisuudet tekevät öljyistä todellisia aarteita!

21,00 €

Hullaannuttavan ihana luomu huonespray Amour sisältää mm. ylang ylangin ja jasmiinin eteerisiä öljyjä, jotka tukevat rakkautta, hellyyttä ja aistillisuutta.

11,00 €

Tyylikäs tuoksupuikko, johon voit tipauttaa valitsemaasi eteeristä öljyä. Pidä aina mukana ja nuuhkaise ihanaa tuoksua!

37,00 €

Upea reilun kaupan luomu ruusuöljy! Ihana ja kätevä 10% laimennos luomu jojobaöljyyn. Tasapainottava, harmonisoiva ja hemmotteleva vaikutus.

19,20 €

Ihanan raikas luomu huonespray! Mahtava yhdistelmä greipin, sukaattisitruunan, sitruunaruohon, arabialaisen nanamintun ja myrtin eteerisiä öljyjä.

19,20 €

Ihana ja pehmeä luomu huonespray, joka luo lempeää turvallisuuden tunnetta. Kaikki tilassa olijat voivat tuntea että heistä pidetään hyvä huoli.

38,50 €

Fantastinen yhdistelmä ruusun ja santelipuun 100% eteerisiä öljyjä. Upea, rentouttava ja tasapainottava tuoksu, joka tuo lohtua huoliin ja suruihin.

16,20 €

Tuoksusekoitus täynnä auringon lämpöä! Luo ihanan ilmapiirin ja vahvistaa elämäniloa ja sisäistä rauhaa.

19,20 €

Upea kukkaistuoksu, joka on monien luomuparfyymien tärkeä ainesosa. Ihana huonetuoksuna ja parfyymina!

16,20 €

Ihana, lempeämpi vaihtoehto salvialle. Vahvistaa, virkistää ja tukee keskittymiskykyä. Erinomainen huoneilman puhdistaja ja talviaikaan!

47,00 €

Pidä ihanat tuoksut aina mukana! Kätevällä taskukokoisella diffuuserilla nautit lempituoksuistasi, missä oletkin!

98,00 €

Kaunis lasinen diffuuseri luo tuhannen ja yhden yön tunnelmaa! Nauti tuoksuista ja eteeristen öljyjen hyvistä vaikutuksista - samalla huoneilma puhdistuu!

74,00 €

Australian aboriginaalien viljelemä upea reilun kaupan luomu santelipuuöljy hurmaa pehmeällä tuoksullaan!

11,80 €

Mahtava tuoksu talveen: auttaa torjumaan flunssaa ja uupumusta, puhdistaa huoneilmaa, vahvistaa ja kohottaa mielialaa.

25,10 €

Upea, mielialaa kohottava ja rentouttava eteerinen öljy Arabian auringon alta. Mirhan hieno tuoksu on kuuluisa jo vuosituhansien takaa.

28,10 €

Luovuutta ja mielikuvitusta inspiroiva lämmin ja aktivoiva tuoksu, joka on ollut tunnettu ja arvostettu jo antiikin ajoista lähtien.

13,00 €

Ihana, makea ja raikas tuoksu, joka auttaa rentoutumaan ja rauhoittaa stressaantunutta kehoa ja mieltä. Erityisen hyvä apu vatsan rauhoittamiseen.

43,60 €

Ihanista ihanin lahja tuoksujen ystävälle! Koru, jossa lempituoksut kulkevat aina mukana. Voit vaihtaa korun väriä ja tuoksua tilanteen mukaan!

23,40 €

Hurmaava lahjasetti sisältää kauniin keraamisen tuoksukiven ja ihanan, turvallisuuden tunnetta luovan tuoksusekoituksen 100% eteerisistä öljyistä.

19,20 €

Luomu huonespray, jossa tuoksuvat raikkaat ja vahvistavat havumetsän puut! Virkistää, rentouttaa ja maadoittaa kuin kävely metsässä.

87,30 €

Huoleton ja hienostunut tuoksu - puhdas ja raikas kuin tuulahdus vuoristoilmaa. Tunne vapaus ja tuuli siipiesi alla!

25,80 €

Ihana, raikas lahjapakkaus iloksi ja tueksi oppimiseen! Virkistävä ja rohkaiseva tuoksusekoitus tukee positiivista oppimisilmapiiriä.

19,20 €

Spray, joka auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan iltaa kohti. Makoisia ja virkistäviä unia!

16,20 €

Mieto ja hyväntuoksuinen aroma roll-on, joka rauhoittaa, vahvistaa ja tukee omanarvontuntoa.

14,80 €

Raikkaan hedelmäinen ja piristävä tuoksusekoitus sitrushedelmien ja havupuiden eteerisistä öljyistä. Virkistää ja tukee keskittymiskykyä sekä oppimista!

26,60 €

Raikas hyvän tuulen tuoksu, jonka vaikutus voi annostuksen mukaan vaihdella rentouttavasta aktivoivaan. Suojaa vilustumisilta ja kohottaa mielialaa!

21,80 €

Myrtin raikas eteerinen öljy luo huonetuoksuna puhtaan ja selkeän ilmapiirin.

16,20 €

Nuuhkaisu tätä uutta fantastista tuoksua auttaa sinua löytämään uudelleen sisäisen rauhasi. Voit palata päivän töiden keskelle virkistyneenä ja levollisena!

19,20 €

Ihana tuoksu, jossa lempeät ruusu, vanilja ja iiris luovat kokonaisvaltaista hyvän olon tunnetta ja vahvistavat luottamusta ja rakkautta elämään.

59,00 €

Uudistava tehoseerumi, joka tasoittaa, lisää joustavuutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Kaunis ja hehkuva, elinvoimainen ja silkinpehmeä iho!

59,00 €

Ihana, tehokas voide silmänympärysryppyjä vastaan! Silottaa ja napakoittaa ihoa ja kiinteyttää silmänympärysten ja huulten linjoja.

74,00 €

Säteilevä, eloisa, hyvinvoiva ja selvästi kiinteämpi iho! Ihana anti-age voide, joka tasoittaa, uudistaa, kiinteyttää ja tukee luonnollisesti ihon hyvinvointia.

11,90 €

Raikas, piristävä, rohkaiseva ja aktivoiva tuoksu, joka on kuuluisa ja tehokas hyttysten karkottaja!

14,50 €

Ihana ja rauhoittava, todella miedon tuoksuinen kukkaisvesi kasvovedeksi hyvin herkälle iholle ja vauvan ihon hoitoon.

20,70 €

Hyväntuoksuinen luonnollinen tuoksusekoitus mm. citronellan, laventelin ja geraniumin eteerisistä öljyistä karkottaa hyttyset sisällä ja ulkona. Ihana tuoksu!

17,70 €

Vastustuskykyä! Huoneilman tehopuhdistaja kotiin tai työpaikalle. 18 tehokkaasti vaikuttavan eteerisen öljyn yhdistelmä neutraloi huoneilmasta epäpuhtauksia.

37,00 €

Huoneilman tehopuhdistaja! 18 eteerisen öljyn ainutlaatuinen yhdistelmä neutraloi flunssaviruksia. Ihana, raikas ja mieto tuoksu tuo virkeyttä ja hyvinvointia!

17,40 €

Upea anti-age öljy! Heleyttää ja hehkeyttää ihonväriä. Rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Tehokkaasti ravitseva öljy kuivalle iholle.

25,40 €

Odotettu uutuus: ihana mahdollisuus päästä tuoksuttelemaan Farfallan upeita parfyymeja!

6,50 €

Ihana uusi RUUSU Eau de cologne minikoossa! Mieto mutta hurmaava, ihana ruusun tuoksu. Kokeiluun tai matkalle mukaan!

6,35 €

Vaihtosydämiä Tuoksutin Smartissa käytettäväksi. Kun tahdot vaihtaa tuoksua, ota uuden eteerisen öljyn pulloon myös uusi huopasydän!

6,35 €

Kätevä Tuoksutin Smart toimii ilman vettä. Kun tahdot vaihtaa tuoksua, vaihda pulloon uusi huopasydän!

23,10 €

Lempeä, silkinpehmeä hierontaöljy erityisesti naisen hyvinvointiin. Rentouttavassa öljyssä tuoksuvat ihanasti ja miedosti mm. luomuvanilja ja -anis.

49,55 €

Upea, kevyt ruusuparfyymi! Fantastinen, ihana, luonnollinen ruusun tuoksu.

19,20 €

SEMBRAMÄNTY - Virkistävä, rentouttava ja rauhoittava tuoksusekoitus upeista havutuoksuista. Selkeyttä ja voimaa jokapäiväiseen elämään!

10,10 €

Upea, raikas, metsäinen tuoksu joka raikastaa huoneilmaa ja sopii hyvin myös saunatuoksuksi. Suojaa, vahvistaa ja tukee vastustuskykyä!

16,90 €

Upea, erittäin rentouttava ja tasapainottava eteerinen öljy, jonka tuoksu on kevyt, selkeä ja kuulas. Tärkeä eteerinen öljy naisille.

17,40 €

Virkistävä havutuoksu, jossa on ihanan raikas, sitruunainen sävy. Sopii erittäin hyvin esim. huoneilman raikastamiseen, automatkoille ja avuksi opiskellessa!

44,50 €

Cistrosen eteerinen öljy mm. vahvistaa optimismia ja tukee positiivista elämänasennetta. Se on hieno hoitoöljy, jota käytetään esim. kasvohoidoissa.

26,60 €

Suojaava voimaöljy, jonka vehreä, maanläheinen tuoksu tukee elämänvoimaa. Hieno, vahvistava öljy avuksi esim. huolestuneisuuteen ja epävarmuuteen.

68,20 €

Harmonisoiva, hemmotteleva, ihana tuoksu, jonka vaikutus on tasapainottava, jännityksiä poistava, rentouttava ja aistillinen.

62,00 €

Lahja, josta on paljon iloa! Kätevä tuoksutin eteerisille öljyille ja ihana hyvän yön tuoksu!

85,00 €

Minimalistinen katseenvangitsija - klassisen kaunis aromadiffuuseri eteerisille öljyille.

24,70 €

Piemonten auringonpaisteessa kasvaneen Immortellen eteerinen öljy on täynnä auringon lämpöä ja voimaa.

11,80 €

Hyvin mieto, lempeä, rentouttava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy. Hyvä apu vilustumisiin! Tuoksusekoituksissa sopii hyvin korvaamaan ruusupuuta.

56,60 €

Tyylikäs lahjaidea: puinen tuoksutorni joka tuo kätevästi luonnollista metsäntuoksua kotiin tai työtiloihin.

25,80 €

Kaunis Tuoksukivi Männynkäpy ja rauhoittava metsäinen tuoksusekoitus ovat lahja joka sopii kaikille!

42,70 €

Tyylikäs lahjapakkaus miehelle: ROSEEPIPPURI SuihkuShampoo ja Kosteuttava vartalovoide. Erittäin mieto, luonnollinen ja hyvä tuoksu!

29,60 €

Upea, hienovarainen kukkaistuoksu, joka inspiroi muutoksen ja uudistumisen aikoina ja aktivoi luovuutta.

19,20 €

Ihana, puuterinen kukkaistuoksu, joka inspiroi ja tukee itseluottamusta. Aurinkoinen hyvän tuulen tuoksu!

11,90 €

Raikas ja mieto niaouli on sukua eukalyptukselle, cajeputille ja teepuulle. Ihana apu talviaikaan!

11,80 €

Leveälehtilaventelin eteerinen öljy on vaikutukseltaan piristävä ja stimuloiva, ja sopii esim. virkistäviin ja aktivoiviin hierontoihin ja urheiluöljyihin.

43,60 €

Upea, erittäin naisellinen, aistillinen kukkaistuoksu. Herkän lempeä, makea ja kiehtova tuoksu, joka korostaa viehätysvoimaa.

14,70 €

Kynäkatajan raikkaan tuoksuinen, vahvistava ja energisoiva eteerinen öljy on kuuluisa tehokkaasta hyönteisiä karkottavasta vaikutuksestaan.

17,40 €

Upea luomu inkiväärin eteerinen öljy Farfallan reilun kaupan projektilta Madagaskarilta virkistää, lämmittää ja herättää aistit!

11,20 €

Ihanan raikas, virkistävä sitruunaeukalyptus on erinomainen tuoksu huoneilman puhdistamiseen! Se tunnetaan myös tehokkaana hyönteisten karkottajana.

11,80 €

Kestävyyttä, rohkeutta ja määrätietoisuutta! Upea metsätuoksu, joka selkeyttää ajatuksia. Samalla se tukee elämänhalua, rentoutumista ja hyviä yöunia.

11,80 €

Raikastaa ja selkeyttää kuin kävely havumetsässä! Hieno, mausteisen puuntuoksuinen öljy, joka luo positiivisuutta ja uutta, raikasta elämänvoimaa!

20,70 €

Selkeyttävä, raikas, yrttimäinen tuoksu, joka on erityisen tehokas ilmapiirin puhdistaja! Se virkistää ja tukee älyllistä työskentelyä.

13,30 €

Upea eteerinen öljy, joka tukee omanarvontuntoa, rohkeutta, määrätietoisuutta ja keskittymiskykyä. Sillä on myös tasapainottava ja rauhoittava vaikutus.

13,00 €

Raikastava, rentouttava ja mielialaa kohottava öljy, jota suositellaan myös avuksi alakuloisuutta ja pelkoja vastaan. Lempeä minttu, joka sopii myös lapsille!

23,60 €

Lempeä, mieto ja hellästi hoitava pesuvoide vauvan ihon päivittäiseen pesuun. Todella mieto, ihana tuoksu!

14,50 €

Lempeä balsami vaippa-alueen iholle hoitaa, suojaa ja ravitsee vauvan herkkää ihoa.

13,00 €

Mahtava sitrustuoksu, "alkusitruuna" Etelä-Italiasta! Ihana, sitruunaa ja bergamottia muistuttava tuoksu virkistää ja kohottaa mielialaa!

14,50 €

Wintergreen (Gaultheria fragrantissima, suomeksi salali) on apu kipeille lihaksille, ja sopii erittäin hyvin hierontaan ennen tai jälkeen urheilun.

14,70 €

Saksanpihta (Abies alba) on upea, selkeyttävä, puhdistava, rohkeutta ja elinvoimaa tukeva eteerinen öljy, jossa tuoksuu fantastinen havumetsän raikkaus!

15,90 €

Upea eteerinen öljy, jonka vaikutus on monipuolisesti hoitava ja esim. huoneilmaa ja ilmapiiriä puhdistava. Tämän salviaöljyn ketonipitoisuus on matala.

20,60 €

Brasilianroseepippurin (Schinus terebinthifolius) tuoksu on raikkaan mausteinen, ja sillä on vahvistavia, lämmittäviä ja huoneilmaa puhdistavia ominaisuuksia.

10,10 €

Lempeän raikas, virkistävä ja puhdistava Eukalyptus radiata on erinomainen flunssa-ajan tuoksu. Se on ihana saunatuoksuna ja tukee myös keskittymiskykyä!

14,70 €

Basilika tarkoittaa "kuninkaallista", ja se on nimensä veroinen! Upea, energisoiva eteerinen öljy, joka tukee keskittymistä, luo selkeyttä ja rentouttaa.

11,60 €

Erittäin hienolaatuinen, mausteisen lämmin, vahvistava luomu eteerinen öljy. Tukee muistia ja keskittymiskykyä, ja on hyvä apu väsymykseen ja heikkouteen.

26,20 €

Upea eteerinen öljy, jonka vaikutus iholle on erittäin uudistava. Porkkanansiemenöljyä käytetään paljon kosmetiikassa, mm. kasvojenhoitoöljyissä.

13,30 €

Meiramia pidetään yhtenä parhaista eteerisistä öljyistä lihaksia lämmittävään ja rentouttavaan hierontaan.

11,80 €

Ihanan raikas luomu sitruunan eteerinen öljy, jonka furanokumariinipitoisuus on matala: laimennettuna hellävarainen iholle.

Suosituimmat
18,00 €

Hellävarainen ja mieto shampoo, joka sopii kaikkein herkimmillekin hiuspohjille sekä usein toistuvaan pesuun. Sekä aikuisille että lapsille!

22,60 €

Miedontuoksuinen, ihana hoitoaine - myyntimenestys, jonka uudistunut koostumus on nyt vielä entistäkin parempi!

14,45 €

Suosituin Luomu Kukkaisvesistä. Huipputuote herkälle iholle ja hiuspohjalle. Ihanan mieto, lempeä ruusuntuoksu!

14,30 €

Yksi Farfallan suosituimmista tuotteista. Tehokas, hellävarainen luomu deodorantti, joka toimii! Ihana, mutta hyvin mieto tuoksu.

24,70 €

Suojaava ja hoitava öljy vaativalle iholle: upea anti-age öljy. Mieto ja hyvä tuoksu. Hieno öljy myös hiusten hoitoon!

26,50 €

Poistaa meikin, puhdistaa ja raikastaa ihon kuivattamatta. Kaikille ihotyypeille - sopii myös herkälle ja kuivalle iholle. Ihana, mieto tuoksu!

23,40 €

Hellävarainen kasvovesi sisältää luomugreipin raikastavaa ja elvyttävää eteeristä öljyä, hyaluronihappoa ja luomu appelsiininkukkavettä. Ihana, mieto tuoksu!