ULTRASENS Herkälle iholle


Derma Pro Biome
- Luonnollista hoitoa herkälle iholle

Farfallan uusi Ultrasens -linja on suunniteltu herkälle iholle, jolla on erityistarpeita kuten taipumusta couperosaan, atooppiseen ihottumaan tai rosaceaan

Kun iho on ärtynyt ja sen suojakerros heikentynyt, prebiootit voivat auttaa vahvistamalla ihon omaa mikrobiomia. Lempeät aktiiviset kasvipohjaiset ainesosat ja syväkosteuttava vaikutus rauhoittavat heti ärtynyttä ihoa, lisäävät ihon hyvinvointia ja parantavat ihon väriä ja rakennetta. 

Tuotteiden tuoksut ovat todella miedot, mutta miellyttävät ja raikkaat. 


- Kliinisesti testattu* 
- Kauniimpi, heleämpi, tasaisempi iho 
- Sopii myös erittäin herkälle iholle 
* 20 henkilöä kokeili 7 päivän ajan

Tehokkaasti vaikuttavat aktiiviset ainesosat:

- Keramidit (Saksa)
Keramidit ovat ihossa luonnostaan esiintyviä lipidejä eli rasvahappoja. Ne tukevat ihon oman luonnollisen suojakerroksen uudistumista ja muodostavat tehokkaan suojamuurin estämään kosteuden haihtumista iholta. Keramidimolekyyli on identtinen ihon omien molekyylien kanssa, ja sopii siksi erityisen hyvin tuomaan pitkäkestoista suojaa herkälle ja kuivalle iholle ja tukemaan sen uudistumista.
INCI: Cetearyl Alcohol & Ceramide np


- Prebiootit - Prebiulin (Hollanti)
Saatu sikurin ja maa-artisokan uutteista. Ylläpitävät ihon terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta tasapainottamalla mikrobiomia ja vähentämällä ei-toivottuja bakteereja. Ihon luonnollinen mikrobiomi tasapainottuu ja vahvistuu samalla kun haitallliset mikro-organismit väistyvät.
INCI: Inulin & Fructose

- Luomu Manteliöljy (Espanja)
Luomu manteliöljyn tehokkaat hoitavat vaikutukset perustuvat sen monipuolisiin arvokkaisiin ainesosiin. Koostumuksesta noin 80% on oleiinihappoa, tyydyttymätöntä rasvahappoa.Siksi se on hyvin muokkautuvaa ja pystyy tunkeutumaan ihon syvimpiin kerroksiin ja tekee ihosta miellyttävän pehmeän. Linolihappo suojaa lialta, UV-säteilyltä ja stressiltä, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Manteliöljy sisältää runsaasti A-, E- ja D-vitamiineja, ja sillä on tehokkaasti rauhoittava ja tasapainottava vaikuus ihoon.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

- Luomu Kamomilla kukkaisvesi (Italia)
Äärimmäisen mieto ja lempeä kukkaisvesi, joka on tunnettu rauhoittavasta ja ärsytystä poistavasta vaikutuksestaan. Ihohuokosia supistava, tasapainottava ja ihon joustavuutta tukeva vaikutus.
INCI: Anthemis nobilis Flower Water &Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate & Aqua &Linalool

- Eteeriset öljyt
Santelipuu, copaiva balsam. Eteeristen öljyjen osuus on ainoastaan 0.2316% - todella mieto mutta ihana tuoksu!

  • Näkymä