SKINCLEAR - Tehokas apu epäpuhtauksiin

Skinclear
Derma Pro Biome
- Luonnollinen ja tehokas apu epäpuhtaalle iholle

Farfallan uusi Skinclear-linja on suunniteltu akneen ja eäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Kun iholla on epäpuhtauksia ja rasvaisuutta, on tärkeää tukea ihon mikrobiomin tasapainoa. Kallisarvoiset prebiootit ja kasvipohjaiset aktiiviset ainesosat kirkastavat, raikastavat ja kaunistavat ihoa. Ihon rakennetta parantava vaikutus on todettu dermatologisin testein. 


Tehokkaat aktiiviset ainesosat:

Glykyrritsiini (Lakritsihappo) (Kiina/Irak)
Talintuotantoa säätelevän vaikutuksensa ansiosta lakritsiuute vähentää ihon rasvaisuutta, joten se on erinomainen aktiivinen ainesosa aknea vastaan. Lakritsiuutteella on erittäin tehokas tulehdusta vähentävä vaikutus. Se myös helpottaa kutinaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoa.  
INCI: Dipotassium Glycyrrhizate

Prebiootit - Prebiulin (Hollanti)
Saatu sikurin ja maa-artisokan uutteista. Ylläpitää ihon terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta tasapainottamalla sen mikrobiomia ja vähentämällä ei-toivottuja bakteereja. Ihon luonnollinen mikrobiomi tasapainottuu ja vahvistuu, samalla kun haitalllisten mikro-organismien syntyä ja toimintaa rajoitetaan.  
INCI: Inulin & Fructose

Piihappo (Korea)
Antaa iholle kauniin mattapinnan. Imukykynsä vuoksi piihappo on erinomainen tasapainoisen mattapinnan tuoja rasvaiselle iholle.
INCI: Silica

Luomu Jojobaöljy (Israel)
Vähentää talin erittymistä (tutkitusti 23% 28 päivän käytön jälkeen). Imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän, ravitun tunnun. Pitää ihon pehmeänä ja joustavana. INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL

Luomu teepuuöljy, villilajike, Grand Cru (Australia)
Monipuolinen ja ihonhoidossa korvaamattoman hyödyllinen eteerinen öljy, varsinkin epäpuhtaan ihon hoidossa. Se kIrkastaa ihoa ja sillä on antibakteerinen vaikutus.  
INCI: MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL

Luomu teepuu kukkaisvesi (Australia)
Puhdistava ja kirkastava vaikutus, varsinkin epäpuhtauksiin taipuvallle ja nuorelle iholle.
INCI: MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF WATERAQUA LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENTFILTRATE LIMONENE

Eteeriset öljyt
Teepuu*, roomalainen kamomilla*, piparminttu*, vanilja*, iiris*, matalan furokumariinitason sitruuna*
*valvottua luomutuotantoa

Vihreä savi (Ranska)
Runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sisältävä vihreä savi tasapainottaa upeasti ihoa. Imukykynsä ansiosta se se sitoo itseensä ja poistaa iholta epäpuhtauksia ja haitallisia aineita. Savella on voimakkaita antiseptisia ja desinfioivia ominaisuuksia. Se myös tuhoaa tehokkaasti patogeenisia bakteereita vahingoittamatta ihokudosta.
INCI: Illite & Kaolin & Montmorillonite

Fucogel (Ranska)
Fucogel on anioninen polysakkaridi, jota valmistetaan bakteerifermentoinnilla kasviaineksista. Se rauhoittaa ihoa, joka voi helposti ärtyä usein toistuvasta pesusta. Fucogelillä on ihoa kosteuttava vaikutus.
INCI: Maltodextrin & Biosaccharide gum-1

Salisyylihappo (Kiina)
Voimakas antimikrobinen vaikutus: erittäin tehokas aknea vastaan. Tämä 100% luonnollinen salisyylihappo on saatu luomu salalin (wintergreen) eteerisestä öljystä.
INCI: Salicylic Acid


Kasvipohjainen maitohappo (Ranska)
Maitohapolla tiedetään olevan antimikrobisia ja desinfioivia ominaisuuksia. Tämä kasvipohjainen maitohappo on syntynyt luonnollisen biotekniisen prosessin avulla.
INCI: Lactic Acid

Hyaluronihappo 
(Ranska)
Kasvipohjainen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja sitoo kosteutta, tasoittaa ja heleyttää, lisää ihon elastisuutta, parantaa ihon rakennetta ja lisää kollageenintuotantoa.
INCI SODIUM HYALURONATE

Luomu Aloe Vera (Meksiko)
Aloe vera on hieno ainesosa ihonhoitoon. Se kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti herkkää, ärtynyttä ja kuivaa ihoa, ja sillä on myös kutinaa ja tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE &CITRIC ACID

Luomu Piparminttu ja Sitruunamelissa kukkaisvedet
Molemmilla on raikastava ja kirkastava vaikutus epäpuhtaalle iholle. Piparminttu kukkaisvesi puhdistaa ja heleyttää epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. INCI: MENTHA PIPERITA WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA.Luomu sitruuunamelissa kukkaisvesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
INCI: MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, CITRAL


  • Näkymä