Shampoot

Ihanat, toimivat shampoot jokaiselle hiustyypille

Farfallan shampoot on huolella suunniteltu erilaisten hiusten tarpeisiin. Tarkoin valitut kasvipohjaiset ainesosat hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa niiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

- Hyvät, erittäin miedot tuoksut
Tuoksuherkätkin asiakkaat ovat ihastuneet Farfalla -shampoiden ihaniin luonnollisiin tuoksuihin.

- Sametinpehmeä, hyvin pesevä vaahto
Korkealaatuiset, luonnolliset, kasvipohjaiset ainesosat pesevät hiukset hellästi. Ne poistavat lian ja rasvaisuuden vahingoittamatta herkkää päänahkaa. Pesevät ainesosat on erotettu kookoksesta ja rapsista. Kosteuttavat, sähköisyyttä poistavat ainesosat tekevät hiuksista terveet ja helppohoitoiset. Uudistuneeen hiustenhoitosarjan shampoot vaahtoavat entistä runsaammin ja ihanammin!  

- Vegan, reilua kauppaa
Kaikki Farfallan shampoot sopivat vegaaneille. Farfalla käy reilua kauppaa, ja Farfallan omistajat tuntevat monet viljelijät henkilökohtaisesti. Viljelijöiden kanssa tehdään pitkät viljelysopimukset, jolloin viljelijöiden säännöllinen tulo on turvattu myös tulevaisuudessa.
Tämän lisäksi Farfalla tekee jatkuvasti erillisiä hyväntekeväisyysprojekteja: mm. kirjoja kouluihin Laosiin, Madagaskariin hammashoitola, äitiysneuvola ja silta lasten koulumatkan turvaamiseksi. Jokaisen myydyn tuotteen hinnasta osa käytetään kätilöiden koulutukseen Afrikan köyhimmille alueille. Farfallan tuotanto on eettistä, kauttaaltaan vastuullista ja läpinäkyvää.


  • Näkymä
19,50 €
19,50 €
18,00 €
19,50 €
14,80 €