IMMORTELLE Anti-Age Deluxe

Heleyttä, kiinteyttä ja pitkäkestoista kosteutta!


Upea kasvojenhoitolinja aikuiselle iholle. Immortellen (Helichrysum italicum, italianolkikukka) eteerinen öljy sisältää runsaasti aktiivisia molekyylejä, joilla on ainutlaatuisia anti-age -ominaisuuksia. Se tukee ikääntyvän ihon uudistumista ja tekee ihosta raikkaan, heleän ja säteilevän. Kesälumipisaran uute hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Parakrassi rentouttaa ja silottaa ihoa sekä buustaa ihon omaa kollageenintuotantoa. Ihonväriä parantavan ja kiinteyttävän vaikutuksen huomaa jo lyhyen käytön jälkeen!
Kaikkien IMMORTELLE -linjan tuotteiden tuoksut ovat hyvin miedot, hienovaraiset ja miellyttävät, ja ne sopivat myös hyvin herkälle iholle. 

Immortellen ((Helichrysum italicum, italianolkikukka) eteerisen öljyn mahtavat voimat on tunnettu kautta aikain! Kreikan tarustossa kerrotaan Prinsessa Nausicaasta, jonka kauneuden salaisuus oli kullankeltainen immortelleöljy. Kun haaksirikkoutunut ja pahasti haavoittunut Odysseus tapasi Prinsessa Nausicaan, hän sai tältä pullollisen immortelleöljyä, jonka avulla haavat paranivat ja hän sai takaisin rohkeutensa ja voimansa.


  • Näkymä