HAPPINESS Hippie Rose


Love
Peace
Happiness

Puhdasta iloa aisteille ja iholle! 

Farfallan Hippie Rose HAPPINESS -sarjan tuotteet tuovat ihollesi onnenhetkiä ja ravitsevaa kosteutta. Hienostunut, aistillinen mutta hyvin mieto tuoksu mm. ruusun, iiriksen, vaniljan ja appelsiinin luonnollisista eteerisistä öljyistä hurmaa!
100% luonnollisista ainesosista, joista jopa 97% luomua* (NaTrue -sertifikaatti)
*sertifioitavissa olevista ainesosista


40 vuotta aitoa Flower Poweria!

Neljä ystävystä perusti Farfallan vuonna 1982, visionaan yhdistää terveys, tasapainoinen mieli ja luonnollinen kauneus harmoniassa luonnon kanssa. He ollivat sekä sisäisesti että ulkoisesti todellisia hippejä ja edelläkävijöitä. He kokeilivat asioita jotka vielä 1970 -luvulla miellettiin eksoottisiksi: harjoittivat joogaa, tutkivat aromaterapiaa ja valmistivat luonnonkosmetiikkaa kotikeittiössään. Kaikkien kokeilujen taustalla oli aina pyrkimys harmoniaan, ekologisuuteen ja sisäiseen rauhaan. 

Vuonna 2022, 40-v juhlavuotensa kunniaksi Farfalla kehitti asiakkailleen uuden tuotelinjan. Sen vaikutus iholle ja mielelle tiivistyi heidän mielestään täydellisesti sanoihin "Love, Peace & Happiness". Tämä hippiliikkeen tunnus on juuri nyt ajankohtaisempi kuin koskaan!

Farfallan arvot ja visio perustamisen ajoilta eivät ole muuttuneet 40 vuodessa. Farfallan missio on hyvä elämä ja harmoninen maailma, sekä sisäisesti että ulkoisesti. 

  • Näkymä
15,00 €
43,60 €
24,50 €
15,00 €
18,00 €