HAPPINESS Hippie Rose


Love
Peace
Happiness

Puhdasta iloa aisteille ja onnea iholle! 

Farfallan Hippie Rose HAPPINESS -sarjan tuotteet tuovat ihollesi ruusuisia onnenhetkiä ja ravitsevaa kosteutta. Hienostunut, aistillinen, upea mutta hyvin mieto tuoksu mm. ruusun, iiriksen, vaniljan ja appelsiinin luonnollisista eteerisistä öljyistä vahvistaa iloa ja luottamustasi elämään!
100% luonnollisista ainesosista, joista jopa 97% luomua* (NaTrue -sertifikaatti)
*sertifioitavissa olevista ainesosista

Tunnetko Farfallan perustamisen taustaa? Neljä hippikommunissa asuvaa ystävystä halusi omistaa elämänsä paremmalle maailmalle. Tämä kutsumus sai heidät perustamaan Farfallan vuonna 1982, visionaan yhdistää terveys, tasapainoinen mieli ja luonnollinen kauneus harmoniassa luonnon kanssa. 

Farfallan perustajat olivat sekä sisäisesti että ulkoisesti todellisia hippejä, pioneereja monella alalla ja kokeilivat asioita jotka vielä 1970 -luvulla miellettiin eksoottisiksi: he harjoittivat joogaa, tekivät kokeiluja aromaterapeuttisilla kasveilla ja valmistivat luonnonkosmetiikkaa kotona. Kaikkien kokeilujen taustalla oli aina pyrkimys terveyteen, ekologisuuteen ja sisäiseen rauhaan. 

Tässä kontekstissa ja Farfallan omaan tarinaan perustuen Farfalla on kehittänyt asiakkaitaan varten uuden tuotelinjan. Sen ominaisuudet ja vaikutukset iholle ja mielelle inspiroivat Farfallan käyttämään slogania "Love, Peace & Happiness". Tämä hippiliikkeen tunnus on juuri nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. 

Farfallan arvot ja visio perustamisen ajoilta eivät ole muuttuneet 40 vuodessa. Farfallan missio on parempi, rauhallinen maailma, sekä sisäisesti että ulkoisesti. 

  • Näkymä
48,50 €
43,60 €
24,50 €
15,00 €
18,00 €