Good Night

Uudistavaan, virkistävään lepoon! 

Nukuitko hyvin? Farfallan upea, lempeä luomulaventeli yhdessä muiden tarkkaan valittujen luomu eteeristen öljyjen kanssa rauhoittaa, helpottaa nukahtamista ja auttaa nukkumaan syvät ja virkistävät yöunet!  

2022 on Farfallan 40v juhlavuosi! Sen kunniaksi ihana Good Night -tuotesarja on saanut uuden ulkoasun ja upeita uusia tuotteita!

Farfallan huippuaromaterapeutit ovat luoneet Good Night -sarjan kaikille, jotka kaipaavat rauhoittumista, rentoutumista ja hyvän unen tuomaa iloa ja virkeyttä. Tuotteet voivat auttaa irtautumaan työelämän paineista, saamaan unen päästä kiinni, nukkumaan syvemmin ja heräämään virkeämpänä. Good Night -tuotteiden avulla voi myös esimerkiksi lapsiperhe luoda yhteisen iltarituaalin, joka helpottaa rauhoittumista iltaa ja nukkumaanmenoa kohti. Lempeät ja ihanat tuoksut sopivat lapsillekin, ja yhteinen hyvän olon vaaliminen vahvistaa perheen yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Sveitsissä Farfallan Good Night -tuotteet ovat laajasti käytössä terveydenhuollossa, mm. hoivakodeissa. Valmiiden Good Night -aromaterapiatuotteiden, esimerkiksi Luomu Tyynysprayn, käyttö on niin helppoa, että hoivakotien asukkaat pystyvät itse käyttämään niitä ja luomaan hyvää, rauhoittavaa ilmapiiriä arkensa iloksi.


  • Näkymä
19,20 €
11,60 €
24,00 €
34,60 €