Aromakids

Farfallan AROMAKIDS -sarja on suunniteltu lapsille ja nuorille, mutta se on myös monen aikuisen suosikki! 

Farfallan huippuaromaterapeutit ovat luoneet uuden, lempeän, miedontuoksuisen Aromakids -sarjan avuksi koululaisten ja opiskelijoiden arkeen, mutta myös aikuiset ovat ottaneet ihanat tuotteet ilolla vastaan. Ne ovat tehokkaita apulaisia tukemaan kaikenikäisiä erilaisissa arkipäivän haasteissa.

Kaikki lapset kohtaavat tilanteita, jotka he kokevat hämmentävinä tai pelottavina. Sellaisia voivat olla esimerkiksi erossaolo vanhemmista, koulupäivistä selviytyminen omin avuin, kokeet tai ystävyyssuhteiden tuomat uudet haasteet. Iässä jossa yhä useammista tilanteista täytyy selviytyä ilman vanhempia, voi sopivista luonnollisista tuoksuista olla apua! 

Nuorille Aromakids -tuotteet voivat antaa apua rauhoittumiseen, hyvään yöuneen ja keskittymiseen sekä tukea omanarvontuntoa. 

Aikuisille sarjan tuotteet ovat ilahduttava, hyväntuoksuinen apu työelämän ja arjen keskellä!


Mietityttääkö sinua, sopiiko aromaterapia lapsille? Vastaus on kyllä ja ei:
KYLLÄ - jos tietää että eteeriset öljyt ovat kasveista saatuja äärimmäisen vahvoja konsentraatteja.
EI - ilman tietoa tärkeimmistä rajoituksista, luotettavaan tietoon perustuvista oikeista käyttötavoista ja annostelusta.
Tässä muistilista eteeristen öljyjen käytöstä lapsille:

1. Korkea laatu ja aitous
Käytä aina korkealaatuisia, luonnollisia eteerisiä öljyjä mieluiten luomuviljellyistä kasveista - ei halpoja "aromaöljyjä". Korkealaatuisissa eteerisissä öljyissä on aina merkittynä käytetyn kasvin kasvitieteellinen nimi, kasvinosa, uuttamismenetelmä, kasvatusmenetelmä, alkuperämaa, sertifikaatti ja kuvaus: 100% eteerinen öljy. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ovatko eteerisen öljyn valmistuksessa käytetyt kasvit luomuviljeltyjä tai villinä kasvavia lajikkeita. Laadukkaat eteeriset öljyt maksavat luonnollisesti enemmän kuin halpaöljyt - vaativan valmistusmenetelmän ja tuotannon vuoksi. 

2. Sopivuus lapsille
Lapset eivät ole pieniä aikuisia: tietyt öljyt jotka ovat aikuiselle turvallisia ja suureksi avuksi, voivat vaarallisia lapsen hermostolle tai hengitysteille. Ei riitä että aikuiselle sopivaa annostusta laimennetaan: osa eteerisistä öljyistä ei sovi lapsille lainkaan. Erityisesti mentolia ja kamferia sisältävät eteeriset öljyt kuten mintut (poikkeuksena bergamottiminttu), kamferi ja rosmariini, salvia, iisoppi, salali (wintergreen) sekä eukalyptolia sisältävät eteeriset öljyt (riippuen lapsen iästä). 

3. Oikea annostelu
Jos lapsille sopivaa eteeristä öljyä on tarkoitus käyttää lapsen iholle, se on aina laimennettava luomu kasviöljyyn (esim. manteliöljy, mäkikuismaöljy ja useat muut luomu hoitoöljyt) tai luomu kukkaisveteen. 1-2 pisaraa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (15ml) kasviöljyä vastaa lasten aromaterapiaan suositeltavaa 0,5% laimennosta.

Aromakids-sarjan ovat kehittäneet suurella huolella Farfallan huippuasiantuntijat, joiden tietoon luottaa mm. Sveitsin valtion terveydenhuolto. Tuotteet ovat mietoja ja niihin on käytetty nimenomaan lapsille sopivia eteerisiä öljyjä. 
Tuoksusekoitus Oppimisen ilo on 100% eteerinen öljy, joka on tarkoitettu tuoksutteluun ja huonetuoksuksi. Jos kuitenkin haluaisit käyttää Oppimisen ilo -tuoksusekoitusta suoraan lapsen iholle, seuraa edellä kerrottua ohjetta 0,5% laimennoksesta.


  • Näkymä
18,00 €
25,80 €
20,70 €
17,70 €
19,50 €