age miracle

Logo

Huippulaatuinen anti-age

1. Anti-age -innovaatio: hidastaa ihon ikääntymisprosessia!
2. Selvä ihonväriä heleyttävä vaikutus.
3. Parantaa huomattavasti ihon kosteustasapainoa.
4. Ryppyjä ja juonteita vähentävä vaikutus on dermatologisesti testattu.

Tehokkaat, vaikuttavat ainesosat

Kesälumipisaran uute (Leucojum aestivum)
Todellinen innovaatio anti-age –tutkimuksessa! Monet anti age -tuotteet nopeuttavat solujen jakautumista, kesälumipisaran mukulasta saatavat dormiinit taas hidastavat sitä. Kesälumipisaran uutteella on siis paljon tavoiteltu ihon ikääntymistä hidastava vaikutus. Se tekee ihosta joustavan ja silottaa silminnähden ryppyjä ja juonteita.

Spilanthes acmella (parakrassi)
Kattavat tutkimukset ovat osoittaneet, että spilanthes acmella -uute rentouttaa kasvojen lihaksia. Siitä johtuu sen selvä ryppyjä ja juonteita tasoittava ja vähentävä vaikutus. Rennoilla kasvoilla rypyt vähenevät ja iho näyttää nuoremmalta. 75% testin osallistujista huomasi vaikutuksen jo yhden päivän käytön jälkeen. 83% testaajista kertoi silmänympärysryppyjen ("crow`s feet") selvästi vähenneen.

Centella asiatica (Gotu kola)
Luomulaatuinen Centella asiatica -uute edistää ihon omaa kollageenintuotantoa. Se tekee ihosta joustavamman ja heleyttää ihonväriä luonnollisesti.

Hyaluronihappo
Tehokkaasti vaikuttava aine, joka on erotettu vehnästä. Iho tuottaa hyaluronihappoa luonnostaan, vaikkakin 35 ikävuoden jälkeen sen tuotanto asteittain vähenee. Hyaluronihappo sitoo vettä ihosoluihin ja siksi se lisää ihon joustavuutta.

Luonnolliset, syvävaikutteiset eteeriset öljyt
Huolella valikoitu seos eteerisiä öljyjä, jotka on erotettu mm. iiriksestä ja ottoruususta, tehostaa age miracle -linjan tuotteiden uudistavaa vaikutusta.

  • Näkymä