APPELSIININKUKKA C+ Healthy Aging

Superfoodia ihollesi 

- Heleämpi, kauniimpi iho!

Farfallan upea, asiakkaiden rakastama 30+ Anti-Age -sarja on päivitetty entistä hurmaavammaksi! 

Koostumuksessa on uutena tehokkaana ainesosana mukana C-vitamiini. Sarjan lempeä ja raikas appelsiinipuutarhojen tuoksu on nyt entistäkin miedompi ja hienovaraisempi!

Iho on ainutkertainen, kallisarvoinen aarteemme ja tarvitsee suojaa jo varhain. Sisäisesti ja ulkoisesti käytetyt tehokkaasti kosteuttavat aktiiviset ainesosat ja vitamiinit säilyttävät ihon terveyden ja nuorekkaan kiinteyden. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka tukee ihon luonnollista uudistumista ja heleyttä. Se tukee ihon normaalia kollageenintuotantoa ja suojaa soluja tehokkaasti vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Huipputehokkaat aktiiviset kasvipohjaiset ainesosat appelsiininkukasta ja kasvipohjaisesta hyaluronihaposta vähentävät ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla. Ne säilyttävät ihon luonnollisen joustavuuden ja antavat lisää kiinteyttä ja heleyttä. 


Tehokkaat vaikuttavat ainesosat: 

Luomu tyrniöljy (Saksa) Vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, auttaa uudistavilla ainesosillaan kuivaa ihoa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Kylmäpuristettu luomu tyrniöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, A-provitamiinia ja karotenoideja. (HIPPOPHAE HAMNOIDES FRUIT OIL)

Luomu jojobaöljy (Israel) Kosteuttaa tehokkaasti, buustaa ihon joustavuutta ja säilyttää ihon nuorekkuuden. Se lujittaa ihon sidekudosta, imeytyy nopeasti eikä jätä iholle öljyistä tuntua. (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL)

Luomu Appelsiininkukkavesi (Marokko) Tasapainottava ja ravitseva luomu kukkaisvesi, joka on ihanan rauhoittava iholle. Sen kallisarvoiset ainesosat ovat hyvä apu kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. (CITRUS AURANTIUM FLOWER WATER)

Mieto ja lempeä tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä Entistäkin miedommin tuoksuva hienovarainen yhdistelmä: mm. appelsiininkukka, makea appelsiini, mandariini, matalan furokumariinitason bergamotti, petitgrain, inkivääri.

C-vitamiini Tuo terveen ja heleän ihonvärin, tukee kollageenisynteesiä, vähentää ryppyjä ja tasoittaa ihoa. Valmistettu sorbitolista ja perunatärkkelyksestä bioteknisen prosessin avulla. (ASCORBYL GLUCOSIDE)

Hyaluronihappo Kosteuttaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista, kiinteyttää ja heleyttää ihoa, lisää ihon joustavuutta, parantaa ihon pintarakennetta ja stimuloi kollageenisynteesiä.  (SODIUM HYALURONATE)

Parakrassin uute Mahtavan tehokas kasviuute joka vähentää ryppyjä, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Uutettu Acmella oleracea -kasvista, joka kukkii ympäri vuoden, on laajalle levinnyt eikä ole uhanalainen. (ACMELLA OLERACEA) 

  • Näkymä