100% eteeriset öljyt

Farfallan korkealaatuiset 100% eteeriset öljyt

Suurin osa Farfallan huippulaatuisista 100% eteerisistä öljyistä on valvottua luomutuotantoa. Osa on kerätty villinä kasvavista lajikkeista, osa on biodynaamista Demeter -laatua

Parillakymmenellä Farfallan eteerisistä öljyistä on lisäksi Grand Cru -erikoismerkintä,  joka kertoo sosiaalisesta lisäarvosta tuotannossa. Esim. Farfallan jasmiini tulee Intiasta, maatilalta jossa työskentelee vain yksinhuoltajaäitejä, jotka muuten jäisivät helposti ilman työtä ja yhteiskunnan ulkopuolelle. 

Farfallan johtajat käyvät viljelijöiden luona henkilökohtaisesti ja todella tuntevat työntekijät ja tuotanto-olosuhteet. Tämä on yksi esimerkki Farfallan oikeasta välittämisestä ja todellisesta eettisyydestä. Se heijastuu Farfallan eteeristen öljyjen upeassa laadussa!

Farfallan tavoitteena on aina 100% luomuviljellyt raaka-aineet. Tämä ei aina ole mahdollista, sillä kaikkia kasveja ei ole saatavilla luomulaatuisena. Ne muutamat Farfallan eteeriset öljyt, joiden raaka-aine ei ole valvottua luomutuotantoa, testataan tarkoin, jotta varmistutaan, ettei niissä ole torjunta-aineita tai niiden jäämiä.

Farfallan suuri tavoite on pitää huolta maapallomme luonnon monimuotoisuudesta. Esimerkiksi Farfallan teepuuta (Grand Cru) ei kerätä viljelmiltä vaan puista, villistä metsästä. Raaka-aineen laatua ja keruun eettisyyttä valvotaan tarkoin. On työläämpää ja kalliimpaa kerätä sato luonnontilaisesta metsästä kuin istutetuista pensastoista, mutta laatu on huomattavasta parempi!

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

  • Näkymä