daily pleasure

Raikas ja energisoiva vartalonhoitosarja

1. Selvästi havaittava ihoa ravitseva ja hoitava vaikutus
2. Parantaa huomattavasti ihon kosteustasapainoa
3. Suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta

Innovatiiviset, vaikuttavat ainesosat

Villimangovoi
Villimangoksi tai afrikkalaiseksi mangoksi kutsutun, mangoa muistuttavan hedelmän (Irvingia gabonensis) siemenistä uutettu hieno ja ravitseva voi. Villimango kasvaa Keski- ja Länsi-Afrikassa. Se sisältää runsaasti erittäin kosteuttavia ainesosia. Villimangovoi saa ihosi tuntumaan ihanan pehmeältä ja todella hellästi ja hyvin hoidetulta.

Luomulaatuinen kirsikankukkauute
Ihana, mieto ja kosteutta ylläpitävä luomulaatuisten kirsikankukkien uute tuo iholle sametinpehmeän tunnun. Kirsikankukkaa pidetään silkinpehmeyden ja puhtauden vertauskuvana. Sen uutteella on kosteuttavia ja ihon pintaa silottavia ominaisuuksia.

Luomuviikunan uute
Viikuna on yksi kaikkein kuitupitoisimmista hedelmistä, ja se sisältää runsaasti flavonoideja, polyfenoleita, hivenaineita ja vitamiineja. Siksi viikunauute antaa erinomaisen suojan vapaita radikaaleja vastaan.

Luomulaatuiset manteliöljy ja karitevoi
Luomulaatuisella manteliöljyllä, joka sisältää poikkeuksellisen laajan valikoiman rasvahappoja, on iholle erityisen silottava ja uudistava vaikutus. Se ravitsee ihoa tehokkaasti ja antaa silkinsileän, sametinpehmeän tunnun.

Tuoksut aidoista eteerisistä öljyistä
Hienostunut, parfyyminomainen yhdistelmä appelsiinia, sitruunaa, vaniljaa, mandariinia ja muita valikoituja eteerisiä öljyjä tukee ihon luonnollista toimintaa. Se tuo koko vartalonhoitosarjaan ihanan, raikkaan ja aurinkoisen tuoksun.

  • Näkymä
16,40 €
16,20 €
36,40 €