intense moisture

LogoVahvistaa ihon kosteustasapainoa

1. Dermatologisesti testattu: parantaa ihon kosteustasapainoa 25%:lla.
2. Edistää ihon omaa luonnollista kollageenintuotantoa.
3. Tukee ihon omia suojamekanismeja.
4. Näkyvä kasvojen ihoa uudistava ja rentouttava vaikutus.

Tehokkaat, vaikuttavat aineosat

Jerikonruusu (Selaginella lepidophylla)
Jerikonruusu kasvaa aavikolla. Vaikka se kuivuisi täysin, sillä on kyky laajeta uudelleen reheväksi, kukkivaksi kasviksi, jos se saa pienenkin määrän kosteutta. Jerikonruusulla on sama vaikutus myös ihoon! Se sisältää harvinaisen ainesosan, joka pystyy uudelleenjärjestelemään denaturoituja entsyymejä ja siten optimoimaan ihon itsesuojelukyvyn. Jo viikon käytön jälkeen ihon pintarakenne näyttää selvästi parantuneen ja kasvot näyttävät hehkeämmiltä.

Hyaluronihappo
Tehokkaasti vaikuttava aine, joka on erotettu vehnästä. Iho tuottaa hyaluronihappoa luonnostaan, vaikkakin 35 ikävuoden jälkeen sen tuotanto asteittain vähenee. Hyaluronihappo sitoo vettä ihosoluihin ja siksi se lisää ihon joustavuutta.

Aloe vera
Luomulaatuinen, raikas kasviuute, jota saadaan aloe vera –kasvin lehdistä. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Macadamiaöljy
Luomupähkinäöljy, joka sisältää monipuolisesti rasvahappoja. Macadamiaöljy ravitsee ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Se tekee ihosta sileän ja antaa sametinpehmeän tunnun.

  • Näkymä