100% eteeriset öljyt

Farfallan korkealaatuiset 100% eteeriset öljyt

Suurin osa Farfallan huippulaatuisista 100% eteerisistä öljyistä on valvottua luomutuotantoa. Osa on kerätty villinä kasvavista lajikkeista. Lisäksi osalla Farfallan eteerisistä öljyistä on Grand Cru -erikoismerkintä,  joka kertoo sosiaalisesta lisäarvosta tuotannossa. Esim. Farfallan jasmiini tulee Intiasta, maatilalta jossa työskentelee vain yksinhuoltajaäitejä, jotka muuten jäisivät helposti ilman työtä ja yhteiskunnan ulkopuolelle. 

Farfallan johtajat käyvät viljelijöiden luona henkilökohtaisesti ja todella tuntevat työntekijät ja tuotanto-olosuhteet. Tämä on yksi esimerkki Farfallan oikeasta välittämisestä ja todellisesta eettisyydestä. Se heijastuu Farfallan eteeristen öljyjen upeassa laadussa!

Farfallan tavoitteena on aina 100% luomuviljellyt raaka-aineet. Tämä ei aina ole mahdollista, sillä kaikkia kasveja ei ole saatavilla luomulaatuisena. Ne muutamat Farfallan eteeriset öljyt, joiden raaka-aine ei ole valvottua luomutuotantoa, testataan tarkoin, jotta varmistutaan, ettei niissä ole torjunta-aineita tai niiden jäämiä (kaasukromatografinen tutkimus).

Farfallan suuri tavoite on pitää huolta maapallomme luonnon monimuotoisuudesta. Esimerkiksi Farfallan teepuuta (Grand Cru) ei kerätä viljelmiltä vaan puista, villistä metsästä. Raaka-aineen laatua ja keruun eettisyyttä valvotaan tarkoin. On työläämpää ja kalliimpaa kerätä sato luonnontilaisesta metsästä kuin istutetuista pensastoista, mutta laatu on huomattavasti parempi!

Farfallan eteeriset öljyt ovat kemotyypitettyjä. Pakkauksessa lukee aina kasvin kasvitieteellinen nimi, kasvinosa ja valmistusmenetelmä, alkuperämaa ja biokemiallinen koostumus. Farfallan eteerisillä öljyillä on BBDÄÖ -sertifikaatti (BBDÄÖ - Botanisch und Biologisch Definiertes Ätherisches Öl = kasvitieteellisesti ja biokemiallisesti määritelty eteerinen öljy.) Farfallan valikoimassa on myös matalan furokumariinitason eteerisiä öljyjä. 

Koska 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita, niiden ominaisuuksiin tulee perehtyä hyvin jo ennen käyttöä. Laimenna aina eteeriset öljyt, ennen kuin käytät niitä ihollesi! Kun laimennat eteeristä öljyä iholle käytettäväksi, käytä aina hyvin pieniä pitoisuuksia: esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennus on turvallinen terveelle aikuiselle. Jos aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien ja lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

  • Näkymä
14,70 €
14,70 €
43,60 €
11,90 €