Virkistymiseen: SITRUUNA - Aloittajan setti
Virkistymiseen: SITRUUNA - Aloittajan setti

Virkistymiseen: SITRUUNA - Aloittajan setti

Farfalla
19,50 €

Ihana setti lahjaksi tai omaksi iloksi! Raikastava Matkasuihke ja Piparminttu Kukkaisvesi kätevissä minipulloissa.

Saatavuus Varastossa

Ihana, raikas setti omaksi iloksi tai lahjaksi matkalle lähtijälle! Sisältää kätevät minipullot Sitruuna Raikastavaa Matkasuihketta ja Luomu Piparminttu Kukkaisvettä! Pienet suihkepullot ovat ihanat ja käytännölliset matkalla: voit virkistäytyä raikkailla suihkeilla ja raikastaa myös ympäröivän ilman esim. hotellihuoneessa. 

Sisältö: 
SITRUUNA Raikastava matkasuihke 30ml: Ihanan raikas spray on mahtava matkakumppani: Puhdistaa ilmapiirin, raikastaa huoneilman ja virkistää ja viilentää kuumina päivinä! Jos esim. hotellin tai auton ilma kaipaa raikastusta, pari suihkausta Raikastavaa Matkasprayta auttaa. Sitruunaisen raikas tuoksu neutraloi epämiellyttävät tuoksut ja puhdistaa ilmapiirin. Kuumina päivinä virkistävä luonnollinen tuoksu on todellinen piristyssuihke! Suoraan iholle suihkutettuna se virkistää ja elvyttää väsynyttä mieltä. Selkeyttää ajatuksia ja viilentää oloa!
PIPARMINTTU Luomu Kukkaisvesi 30ml:  Raikas, miedontuoksuinen, virkistävä kukkaisvesi. Ihastuttava viilentävänä suihkeena kasvoille ja kaulalle: raikastaa oloa kesähelteillä. Toimiva apu myös kuumiin aaltoihin. Suun huuhtelu ja kurlaaminen piparminttuvedellä raikastaa hengityksen tehokkaasti ja luonnollisesti. Käytä automatkoilla virkistävänä suihkeena - voit myös tarvittaessa puhdistaa sillä kätesi! 

100% luonnollisista ainesosista. NaTrue -sertifioitua luomukosmetiikkaa. Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
0.2 kg