Eteerinen öljy Väinönputki Luomu Grand cru (Angelikawurzel) 1ml
Eteerinen öljy Väinönputki Luomu Grand cru (Angelikawurzel) 1ml

Eteerinen öljy Väinönputki Luomu Grand cru (Angelikawurzel) 1ml

Farfalla
26,60 €

Suojaava voimaöljy, jonka vehreä, maanläheinen tuoksu tukee elämänvoimaa. Hieno, vahvistava öljy avuksi esim. huolestuneisuuteen ja epävarmuuteen.

Saatavuus Varastossa

Upea, vehreän maanläheinen voimatuoksu, joka vahvistaa elämänvoimaa ja rohkeutta. Legendan mukaan väinönputken parantavan voiman on paljastanut ihmisille enkeli, ja siitä se on saanut kasvitieteellinen nimensä Angelica archangelica. Suomenkielisen nimen kasville on antanut Lönnrot, ja nimi viittaa vahvaan Väinämöiseen. Suomessa väinönputkea kasvaa eniten Pohjois-Lapissa, mutta se on rauhoitettu Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eteläpuolella. Se on perinteisesti ollut saamelaisten pyhä rohtokasvi.  Luomu väinönputken eteerisen öljyn maanläheinen, vehreä tuoksu tukee elämänvoimaa ja sillä on vahvistavia, korjaavia ja rakentavia vaikutuksia. Suojaava voimaöljy ihmisille joilla on taipumusta huolestuneisuuteen ja epävarmuuteen.
Huom. Valoherkkä - ei pidä laimennettunakaan käyttää iholle jos iho seuraavan 48 tunnin aikana altistuu auringonvalolle. Voi aiheuttaa lapsille ihoärsytystä. Vältä raskauden aikana. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Ranska. Valmistettu höyrytislaamalla luomu väinönputken (Angelica archangelica) juuresta. Grand cru. 1ml.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!