Tuoksusekoitus Oppimisen ilo AROMAKIDS (Lern gern)
Tuoksusekoitus Oppimisen ilo AROMAKIDS (Lern gern)

Tuoksusekoitus Oppimisen ilo AROMAKIDS (Lern gern)

Farfalla
16,20 €

Raikkaan hedelmäinen ja piristävä tuoksusekoitus sitrushedelmien ja havupuiden eteerisistä öljyistä. Virkistää ja tukee keskittymiskykyä sekä oppimista!

Saatavuus Varastossa

Ihana, raikkaan hedelmäinen Oppimisen ilo on yksi suosituimmista AromaCare -tuoksusekoituksista. Se on ihana käytettäväksi missä vain, kun kaivataan raikasta, iloista, hedelmäisen pehmeää ja ilahduttavaa tuoksua! 

Oppimisen ilo -tuoksu on myös erinomainen apu lapsille, nuorille ja aikuisille koulunkäyntiin, opiskeluun ja työelämään. Se tukee keskittymiskykyä ja uuden oppimista. Jos esimerkiksi lapselle on haastavaa istua aloillaan ja keskittyä tehtäviin, oikeat tuoksut voivat olla avuksi! Tarkkaan valikoidut, rohkaisevat eteeriset öljyt sitrushedelmistä ja havupuista tukevat oppimisen iloa sekä auttavat keskittymään. Täydellinen tuoksu läksyjen tekoon, koetilanteisiin ja muuhun aivotyöhön. Tuoksua voi ottaa esim. tuoksupuikossa muutaman pisaran mukaan kouluun tai työpaikalle. Sitä voi myös käyttää esimerkiksi tuoksulampussa tai diffuuserissa kotona läksyjä tai etätöitä tehdessä. Tuuleta hyvin ennen opiskelua ja sen jälkeen. Iloa ja motivaatiota koulu- ja työpäiviin!

Oppimisen ilo -tuoksusekoitus sopii myös piristäväksi kotituoksuksi syys- ja talvikuukausina, tervetulotuoksuksi eteiseen tai aulaan, oleskelutiloihin, neuvottelutiloihin - minne vain missä kaivataan raikasta, ilahduttavaa, hienovaraisen lempeää mutta piristävää luonnollista tuoksua.

Tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä, mm. makea appelsiini*, punainen mandariini*, bergamotti*, sukaattisitruuna*
*valvottua luomutuotantoa

100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Iholla käytettäväksi laimenna aina perusöljyyn.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.

100% luonnollisista ainesosista. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. 
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!