Eteerinen öljy Tea Tree, Luomu villilajike, Grand Cru (Teebaum) 5ml
Eteerinen öljy Tea Tree, Luomu villilajike, Grand Cru (Teebaum) 5ml

Eteerinen öljy Tea Tree, Luomu villilajike, Grand Cru (Teebaum) 5ml

Farfalla
11,80 €

Farfallan aito Bush Oil teepuun aidosta kasvuympäristöstä. Tämä laadultaan upea Tea Tree Oil on parasta luonnolle ja hellävaraisinta iholle.

Saatavuus Varastossa

Elvyttävä, virkistävä, raikastava, puhdistava

Puhdistaa ja raikastaa ilmaa. Erinomainen öljy desinfiointiin ja esim. ihon epäpuhtauksien hoitoon. Farfallan teepuuöljy on aitoa Bush Oilia luonnontilaisesta metsästä, teepuun alkuperäisestä, luonnollisesta kasvuympäristöstä (New South Wales, Australia). Maaperä on juuri oikeanlainen kasvin tehokkaiden, luonnollisesti hoitavien ainesosien muodostumiselle. Siksi se on laadultaan parasta mahdollista:  sen terpinene-4-ol -pitoisuus on suuri ja 1,8 cineolen osuus pieni. Hyvälaatuinen teepuuöljy on iholle hellävaraisinta.

Kun Farfallan omistajat olivat aloittamassa luomu teepuuöljyn tuotantoa New South Walesissa Australiassa, heillä oli kaksi vaihtoehtoa. Joko teepuu voitaisiin tuottaa viljelmillä, joilla maasto on muokattu pelloiksi ja teepuupensastot istutettu riveihin. Tai teepuuta voitaisiin kerätä villinä kasvavasta metsästä, "bush", jossa alkuperäinen luonto saa kukoistaa vapaasti ja häiriintymättä ja jossa eläimet ja kasvit elävät luonnollisessa ympäristössään.

Farfalla valitsi kerätä teepuun lehdet luonnontilaisesta villistä metsästä. Tämä on kalliimpi ja työläämpi tapa kuin viljely, mutta teepuuöljyn laatu on paljon parempi! Vain villinä kasvavasta puustosta luontoa kunnioittaen kerättyä teepuuöljyä saa kutsua nimellä Bush Oil. 

Farfallan Luomu Teepuuöljy on laadultaan parasta mahdollista Bush Oilia. Farfalla valvoo tarkasti, että metsästä kerättävän raaka-aineen laatu on korkealaatuista ja että se kerätään eettisesti.

Valvottua luomutuotantoa, villilajike. Sertifikaatti: NASAA, Australia
Alkuperämaa: Australia. Höyrytislattu villinä kasvavan luomu teepuun (Melaleuca alternifolia) lehdistä
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

Grand Cru. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita. 
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Paino:
100 g