Tuoksusekoitus Talvitaika - Apu flunssaan (Winterschutz)
Tuoksusekoitus Talvitaika - Apu flunssaan (Winterschutz)

Tuoksusekoitus Talvitaika - Apu flunssaan (Winterschutz)

Farfalla
17,70 €

Mahtava apu flunssakauteen! Raikas tuoksusekoitus, joka neutraloi huoneilmaa ja estää flunssan ja virusten tarttumista! Helpottaa flunssaisen oloa.

Saatavuus Varastossa

Raikas, ilahduttava ja virkistävä tuoksusekoitus aidoista 100% eteerisistä öljyistä. Suunniteltu erityisesti talveen: puhdistaa, vitalisoi ja neutraloi huoneilmaa - suojaa kylmän kauden vaivoilta ja ehkäisee flunssan tarttumista. Flunssaa sairastaessa helpottaa oloa, avaa hengitysteitä, irrottaa limaa ja helpottaa hengittämistä. 

Ravintsara, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on yksi tehokaimmista eteerisistä öljyistä viruksia vastaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan.

Käyttö: Huonetuoksuna esimerkiksi tuoksulyhdyssä, diffuuserissa, tuoksukivellä, saunatuoksuna muutama pisara löylyveden joukkoon tipauteltuna, tuoksupuikossa tai vaikkapa nenäliinassa. Iholla käytettäväksi laimenna aina perusöljyyn.
Vinkki: Heti flunssan ensioireiden ilmetessä hiero pohjaöljyyn laimennettuna esim. rintaan ja jalkapohjiin!

Tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä: mm. ravintsara*, eukalyptus radiata*, manuka*, palsamipihta*
*valvottua luomutuotantoa

Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.

Ei synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. 
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!