Talintuotantoa säätelevä yöseerumi Skinclear
Talintuotantoa säätelevä yöseerumi Skinclear

Talintuotantoa säätelevä yöseerumi Skinclear

30,50 €

Tehokas, lempeä yöseerumi iholle, jolla on taipumusta akneen ja epäpuhtauksiin. Estää finnien muodostumista, puhdistaa ja kirkastaa. Mieto, mutta ihana tuoksu.

Tehokas yöseerumi, joka estää epäpuhtauksien syntyä. Yhdistelmä hienoja, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia, mm. salisyylihappo ja lakritsi, estää finnien muodostumista, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Välittömästi vaikuttava apu ihosi hyvinvoinnille  + prebioottien antama pitkävaikutteinen tuki ihon mikrobiomille. Suunniteltu iholle, jolla on taipumusta akneen ja epäpuhtauksiin. Äärimmäisen mieto, mutta todella hyvä tuoksu. Sopii myös erittäin herkälle iholle. Eteeriset öljyt: vanilja 0.2%.

Käyttö: Iltaisin* paikallisesti kasvojen iholle tarpeen mukaan, välttäen silmien aluetta. 

*Seerumin sisältämän salisyylihapon vuoksi se on tarkoitettu käytettäväksi vain iltaisin, koska sen ollessa iholla altistumista auringonvalolle ei suositella! 

Tehokkaat, aktiiviset ainesosat:

Salisyylihappo (Kiina)
Voimakas antimikrobinen vaikutus: erittäin tehokas aknea vastaan. Tämä 100% luonnollinen salisyylihappo on saatu luomu salalin (wintergreen) eteerisestä öljystä.
INCI: Salicylic Acid


Kasvipohjainen maitohappo (Ranska)
Maitohapolla tiedetään olevan antimikrobisia ja desinfioivia ominaisuuksia. Tämä kasvipohjainen maitohappo on syntynyt luonnollisen biotekniisen prosessin avulla.
INCI: Lactic Acid


Glykyrritsiini (Lakritsihappo) (Kiina/Irak)
Talintuotantoa säätelevän vaikutuksensa ansiosta lakritsiuute vähentää ihon rasvaisuutta, joten se on erinomainen aktiivinen ainesosa aknea vastaan. Lakritsiuutteella on erittäin tehokas tulehdusta vähentävä vaikutus. Se myös helpottaa kutinaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoa.  
INCI: Dipotassium Glycyrrhizate

Prebiootit - Prebiulin (Hollanti) Saatu sikurin ja maa-artisokan uutteista. Ylläpitää ihon terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta tasapainottamalla mikrobiomia ja vähentämällä ei-toivottuja bakteereja. Ihon luonnollinen mikrobiomi tasapainottuu ja vahvistuu samalla kun haitallliset mikro-organismit väistyvät.
INCI: Inulin & Fructose

Hyaluronihappo (Ranska)
Kasvipohjainen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja sitoo kosteutta, tasoittaa ja heleyttää, lisää ihon elastisuutta, parantaa ihon rakennetta ja lisää kollageenintuotantoa. INCI SODIUM HYALURONATEAktiiviset kasviainesosat (Talintuotantoa säätelevä yöseerumi)Luomu Aloe Vera (Meksiko)Aloe vera on hieno ainesosa ihonhoitoon. Se kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti herkkää, ärtynyttä ja kuivaa ihoa, ja sillä on myös kutinaa ja tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE &CITRIC ACID

Luomu Piparminttu ja Sitruunamelissa kukkaisvedet
Molemmilla on raikastava ja kirkastava vaikutus epäpuhtaalle iholle.
Luomu piparminttu kukkaisvesi puhdistaa ja heleyttää epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.
INCI: MENTHA PIPERITA WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA.
Luomu sitruuunamelissa kukkaisvesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
INCI: MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, CITRAL


Teepuu, luomu villilajike, Grand Cru (Australia)
Monipuolinen ja ihonhoidossa korvaamattoman hyödyllinen eteerinen öljy, varsinkin epäpuhtaan ihon hoidossa. Se kIrkastaa ihoa ja sillä on antibakteerinen vaikutus.  
INCI: MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL


Eteeriset öljyt
Luomu vanilja

100% luonnollisista ainesosista, joista 98% luomua (NATRUE)*. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
0.1 kg