Suihke hyttysiä ja punkkeja vastaan
Suihke hyttysiä ja punkkeja vastaan

Suihke hyttysiä ja punkkeja vastaan

Farfalla
23,10 €

Toivottu uutuus: Tehokas, hyväntuoksuinen, luonnollinen ja hellävarainen hyttys- ja punkkikarkote.

Saatavuus Varastossa

Kätevä, raikas ja hyväntuoksuinen suihke, joka antaa luotettavaa suojaa hyttysiä ja punkkeja vastaan. Erittäin hellävarainen iholle ja dermatologisesti testattu. Sprayta voidaan suihkuttaa myös tekstiileille, ja se sopii myös lapsille yksivuotiaista ylöspäin. Sitruunaeukalyptuksen sisältämä citriodioli pitää luonnollisesti hyttyset (jopa 6 tuntia) ja punkit (jopa 4 tuntia) loitolla - ilman kemiallisia aineita! Sprayn toimivuus perustuu tarkkoihin tutkimuksiin ja se on Sveitsissä saanut virallisen karkotteen merkinnän. Suihke on testattu myös trooppisissa oloissa: se tehoaa eurooppalaisten hyttysten lisäksi myös malariaa levittäviin Anopheles-hyttysiin sekä keltakuumetta, zikavirus-, dengue- ja Chikungunya-infektioita levittäviin Aedes-hyttysiin.

Voit rauhassa nauttia ihanista kesäpäivistä, retkistä metsissä ja niityillä, rauhallisista illoista ja hyvin nukutuista kesäöistä. Ihana, raikas ja miellyttävä tuoksu mm. citronellan, laventelin ja geraniumin eteerisistä öljyistä.

VINKKI: Levitä Farfallan kylmäpuristettua KOOKOS Luomu Hoitoöljyä ihollesi ja suihkuta sprayta vaatteillesi - saat tuplasuojan punkkeja vastaan. Käytä alle 1-vuotiaille lapsille ja eläinystäville pelkkää Farfallan KOOKOS Luomu Hoitoöljyä. 75ml

100% luonnollisista ainesosista (NaTrue). Valmistettu luomualkoholista ja 100% eteerisistä öljyistä. 
Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!