Rauhoittava kasvojenhoitoöljy VILLI VUORILAVENTELI
Rauhoittava kasvojenhoitoöljy VILLI VUORILAVENTELI

Rauhoittava kasvojenhoitoöljy VILLI VUORILAVENTELI

Farfalla
27,70 €

Nyt uudistunut, entistäkin ihanampi koostumus! Hieno täsmähoito herkälle iholle - lempeä kasvoöljy joka rauhoittaa ihoa ja vahvistaa sidekudosta.

Saatavuus Varastossa

Miedontuoksuinen, ihanan silkinpehmeä kasvojenhoitoöljy herkälle iholle. 
Upea, ihanasti mutta hyvin miedosti tuoksuva herkän ihon kasvojenhoitoöljy on yksi Farfallan suosituimmista tuotteista, ja nyt sen reseptiä on uudistettu entistäkin paremmaksi herkän ihon täsmähoidoksi! Lempeä luomu manteliöljy hoitaa ihoa hellästi, luomu helokkiöljy lievittää kutinaa ja ärsytystä ja luomu mäkikuismaöljy rauhoittaa ihoa. Villin vuorilaventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihon reaktioita ja vahvistaa sidekudosta. Ihana, lempeä  Villi Vuorilaventeli Kasvojenhoitoöljy sopii kaikille, mutta erityisesti sitä suositellaan helläksi hoidoksi herkälle ja couperosaiholle!
Farfallan Villi vuorilaventeli saadaan Cévennesistä, Keski-Ranskan ylängön kaakkoisosasta, missä sitä on kerätty ja tislattu 1700-luvulta asti. Tämä villin vuorilaventelin alalajike on geneettisesti ainutlaatuinen, eikä se kasva missään muualla kuin Cévennesissä. Lajiketta on tutkittu tarkkaan ja sitä arvostetaan suuresti sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
Tässä öljyssä käytetty villi vuorilaventeli on Farfallan projektista, joka on saanut Grand Cru -kunniamaininnan pioneerityöstä luomuviljelyn edistämisessä ja sosiaalisesta lisäarvostaan. Projekti työllistää kymmenen naista, jotka keräävät villeinä esiintyminä kasvavan vuorilaventelin käsin, suurella huolella ja luomuviljelyn periaatteita tarkoin noudattaen.
Ihana, lempeä Villi Vuorilaventeli kasvojenhoitoöljy on yksi Farfallan hittituotteista!
15ml

Käyttö: Levitä 3–4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.
Tehokkaat, aktiiviset ainesosat: Luomu manteliöljy, luomu helokkiöljy, luomu mäkikuismaöljy, eteeriset öljyt mm: luomu villi vuorilaventeli, luomu geranium, luomu palmarosa, luomu sitruunamelissa, neroli (appelsiininkukka)     

100% luonnollisista ainesosista, joista 99% sertifioitua luomua (NATRUE)
 Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, OENOTHERA BIENNIS OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, PARFUM (Natural Essential Oils), LAVANDULA LATIFOLIA HERB OIL*, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT*, LINALOOL**, GERANIOL**, CITRONELLOL**, LIMONENE**, CITRAL**, FARNESOL**
*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.05 kg