Suusuihke PIPARMINTTU Raikas ja suojaava
Suusuihke PIPARMINTTU Raikas ja suojaava

Suusuihke PIPARMINTTU Raikas ja suojaava

Farfalla
20,25 €

Miellyttävän raikas suusuihke, joka antaa lisäsuojaa virustartuntoja vastaan. Pikku pullo on kätevä pitää mukana! Hyvä, virkistävä maku - ihanan raikas suu!

Saatavuus Varastossa

Raikastava suuspray, joka antaa lisäsuojaa viruksia vastaan. Miellyttävän raikas suusuihke sisältää 20% alkoholia ja kolmea tehokkaasti viruksia torjuvaa eteeristä öljyä. Ravintsara estää tutkitusti virusten leviämistä. Teepuu ja sitruuna ovat vahvasti antibakteerisia eteerisiä öljyjä ja mahtava taistelupari ei-toivottuja bakteereja vastaan. Piparminttu kukkaisvesi raikastaa ja kosteuttaa suuta luonnollisesti. Hyvä, virkistävä maku - ihanan raikas suu! 

Ravintsara, jonka luonnollinen koostumus on suurelta osin 1.8-sineolia, on yksi tehokkaimmista viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan. 30ml

100% luonnollisista ainesosista. Sertifioitavissa olevista ainesosista yli 95% luomua (NATRUE). 
Sokeriton. Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!