RAVINTSARA Balsami - Apu flunssaan
RAVINTSARA Balsami - Apu flunssaan

RAVINTSARA Balsami - Apu flunssaan

Farfalla
18,30 €

Ihanan raikas ja virkistävä, hengitystä avaava balsami. Antaa voimia ja helpottaa flunssaisen oloa!

Saatavuus Varastossa

Raikas, vahvistava, hengitystä avaava ja oloa helpottava balsami flunssa-aikaan. Ravintsaran eteerinen öljy avaa hengitystä, vahvistaa ja helpottaa flunssaisen oloa. Raikkaan tuoksuinen balsami virkistää myös mieltä ja antaa voimia. Kuinka ihanalta tuntuukaan hengittää syvään ja vapaasti!

Ravintsaran eteerinen öljy, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on yksi tehokkaimmin viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan. 

Käyttö: Heti flunssaoireiden ilmetessä levitä pieni määrä balsamia esim. rinnan, kaulan tai jalkapohjien alueelle. Ei alle 10-vuotiaille lapsille. 

Vinkki: Yli 3kk ikäisille vauvoille ja alle 10-vuotiaille lapsille Farfallalla on oma ihana Baby TIMJAMI Lempeä balsami vauvan flunssan hoitoon!

100% luonnollisista ainesosista, joista 99% luomua. Vegan

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Parfum, Sucrose Laurate*, Sucrose Stearate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Tocopherol, Sucrose Palmitate, Benzyl Benzoate**, Cinnamyl Alcohol**, Cinnamal**, Citral**, Eugenol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Aqua.

*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg