Balsami RAVINTSARA - Apu flunssaan
Balsami RAVINTSARA - Apu flunssaan

Balsami RAVINTSARA - Apu flunssaan

Farfalla
19,20 €

Ihanan raikas ja virkistävä, hengitystä avaava balsami. Tehokas apu flunssien torjuntaan! Antaa voimia ja helpottaa flunssaisen oloa.

Saatavuus Varastossa

Raikas, vahvistava, hengitystä avaava ja oloa helpottava balsami flunssa-aikaan. Ravintsaran eteerinen öljy avaa hengitystä, vahvistaa ja helpottaa flunssaisen oloa. Raikkaan tuoksuinen balsami virkistää myös mieltä ja antaa voimia. Pakkaus kokonaan kierrätettävistä materiaaleista: purkki on kierrätyslasia, korkki metallia.

Ravintsaran eteerinen öljy, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on yksi tehokkaimmin viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan. 

Käyttö: Heti flunssaoireiden ilmetessä levitä pieni määrä balsamia esim. rinnan, kaulan tai jalkapohjien alueelle. Ei alle 10-vuotiaille lapsille. 

Vinkki: Yli 3kk ikäisille vauvoille ja alle 10-vuotiaille lapsille Farfallalla on oma ihana Baby TIMJAMI Lempeä balsami vauvan flunssan hoitoon!

100% luonnollisista ainesosista, joista 99% luomua. Vegan

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Parfum, Sucrose Laurate*, Sucrose Stearate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Tocopherol, Sucrose Palmitate, Benzyl Benzoate**, Cinnamyl Alcohol**, Cinnamal**, Citral**, Eugenol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Aqua.

*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg