Puhdistusvaahto intiimialueelle MUSKATELLISALVIA
Puhdistusvaahto intiimialueelle MUSKATELLISALVIA

Puhdistusvaahto intiimialueelle MUSKATELLISALVIA

Farfalla
22,40 €

Naiselle -sarjan hellävarainen puhdistusvaahto jokapäiväiseen hyvinvointiin. Tukee limakalvojen luonnollista pH -arvoa ja suojaa ihon omaa bakteerikantaa.

Saatavuus Varastossa

Puhdistusvaahto intiimialueen hellävaraiseen puhdistukseen. Intiimialueen pesun ei pidä häiritä herkkien limakalvojen omaa pH-tasapainoa ja bakteerikantaa. Siksi myös intiimialueen puhdistuksessa kannattaa suosia luonnonkosmetiikkaa, jotta limakalvoille pääsee vain vain luonnollisia, hellävaraisia aineita.

Farfallan uusi puhdistusvaahto intiimialueelle tukee limakalvojen luonnollista pH -arvoa kasvipohjaisella maitohapolla ja suojelee luonnollista bakteerikantaa. Puhdistusvaahdon pH on 4.2-4.4. Se on optimoitu limakalvojen pH:ta (3.8-4.4) vastaavaksi. Kehon pH on 4.7-5.7.

Kallisarvoiset aktiiviset ainesosat kuten luomu kamomilla ja ruusukukkaisvesi auttavat ihon ärsytykseen ja punoitukseen. Lisäksi puhdistusvaahto sisältää erittäin hellävaraisia eteerisiä öljyjä kuten luomu muskatellisalviaa (jonka luonnollinen ainesosa on hormonitoimintaa tasapainottava sklareoli) ja luomu laventelia, joilla on uudistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Tarkkaan valittujen hoitavien ainesosien yhdistelmä tukee henkilökohtaista hyvinvointiasi päivästä päivään!

Käyttö: Ota 2-3 pumpun painalluksen verran vaahtoa
kämmenellesi ja pese ulkoiset limakalvot. Huuhtele hyvin.

100% luonnollisista ainesosista. NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, GLYCERIN, SALVIA SCLAREA OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, LACTIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM (natural essential oils), LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LINALOOL**, LIMONENE**
*valvottua luomutuotantoa, **eteeristen öljyjen ainesosa