MORINGA Luomu Hoitoöljy
MORINGA Luomu Hoitoöljy

MORINGA Luomu Hoitoöljy

Farfalla
25,60 €

Hieno ja monipuolinen hoitoöljy! Upea, ravitseva anti-age -öljy, joka lisäksi tasapainottaa talineritystä ja sopii myös rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

Saatavuus Varastossa

Odotettu uutinen! Suosittu MORINGA Luomu Hoitoöljy on tullut takaisin Farfallan valikoimaan! 
Moringaöljyä kutsuttiin jo antiikin aikaan nuoruudenlähteeksi. Se estää ihon ennenaikaista vanhenemista, tasoittaa ja rentouttaa ihoa ja vähentää ryppyjen muodostumista. Kuiva ja karheakin iho saa takaisin kosteustasapainonsa! Moringaöljy säätelee ihon talineritystä ja on siis myös erinomainen öljy rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon ja ennaltaehkäisemään aknea. Se myös lievittää ihoärsytystä ja korjaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti suuren A-vitamiinipitoisuutensa vuoksi. Siksi se sopii hyvin esim. lievien palovammojen ja esim. aknearpien hoitoon.

Moringaöljy sisältää runsaasti beheenihappoa, joka tekee ihon silkinpehmeäksi. Sn sisältämät A-, B-, C- ja E-vitamiinit kosteuttavat tehokkaasti ja edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa. Lisäksi moringaöljy sisältää öljy- eli oleiinihappoa, joka edistää öljyn imeytymistä ihoon. Oleiinihappo ja C-vitamiini yhdessä luovat antioksidanttisen vaikutuksen joka tekee siitä erittäin tehokkaan ihonhoitotuotteen kypsälle iholle. Moringaöljy sisältää C-vitamiinia, jolla on lisäksi antibakteerinen vaikutus. Moringaöljy myös suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä rauhoittaa ihoa vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta. Sen sisältämät sinkki, rauta, kupari ja magnesium antavat iholle luonnollista, kaunista hehkua ja vahvistavat ihon suojakerrosta. Moringaöljy on todellista superfoodia iholle!

VINKKI: Moringaöljy on myös hieno öljy hiuksille ja hiuspohjalle: se kosteuttaa ja hoitaa kuivaa hiuspohjaa.

Valmistettu kylmäpuristamalla luomu moringan siemenistä.
30 ml

Käyttö: Kun käytät moringaöljyä kasvo- tai vartaloöljynä, ota vain pieni määrä öljyä ja hiero se hellästi vielä hieman kostealle iholle.

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: MORINGA OLEIFERA SEED OIL*
*Valvottua luomutuotantoa.