MIMOSA Detox Seerumi herkälle iholle
MIMOSA Detox Seerumi herkälle iholle

MIMOSA Detox Seerumi herkälle iholle

Farfalla
34,40 €

Suojaava ja tasapainottava seerumi herkälle ja couperosaiholle. Ihosi tuntuu hyvältä koko päivän ja näyttää säteilevältä!

Saatavuus Varastossa

Ihana, suojaava ja tasapainottava detox -seerumi herkälle ja couperosaiholle. Iho altistuu joka päivä ympäristön vaikutuksille, esim. arkipäivän stressille, kaupunkisaasteille, kuivalle toimistoilmalle ja älylaitteiden siniselle valolle. Kullankeltainen, herkkä ja hieno voimakasvi Mimosa (Acacia Dealbata) on täynnä suojaavia ominaisuuksia. Villamon (Eriophyllum lanatum) uute aktivoi ihon detox -mekanismeja. Yhdessä mimosa ja villamo suojelevat herkkää ihoa ympäristön haitallisia vaikutuksia ja oksidatiivista stressiä vastaan. Vaikuttavien ainesosien yhdistelmä tuo ihon takaisin tasapainoon. Ihosi tuntuu hyvältä koko päivän ja näyttää säteilevältä! 
15ml

Käyttö: Ota seerumia sormenpäihin ja taputtele hellästi iholle. Käytä esimerkiksi kuurina aamuin illoin neljän viikon ajan tai lisähoitona kahdesti viikossa aamulla ja illalla.     

100% luonnollisista ainesosista, joista 96% luomua (NATRUE)* 
Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Water*, Acacia Dealbata Flower Extract, Asteriscus Graveolens Flower/Fruit/Leaf/Stem Extract, Parfum , Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Punica Granatum Seed Oil*, Carrageenan, Pectin, Xanthan Gum, Arginine, Tocopherol, Alcohol*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Limonene**, Phytic Acid, Ascorbic Acid, Citric Acid, Linalool**, Levulinic Acid, Citronellol**, Sodium Levulinate, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Citral**, Coumarin**. 

*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg