Kukkaisvesi SITRUUNAMELISSA Luomu
Kukkaisvesi SITRUUNAMELISSA Luomu

Kukkaisvesi SITRUUNAMELISSA Luomu

Farfalla
15,90 €

Raikas, miedontuoksuinen ja virkistävä! Kirkastava ja puhdistava kasvovesi, apu rasvoittuvalle hiuspohjalle ja hyvä apu hyönteisten pistoihin.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Erittäin raikastava ja virkistävä, monipuolisesti hoitava kukkaisvesi. Hyvin miedon tuoksuinen Sitruunamelissavesi puhdistaa ja kirkastaa ihoa, joten se on erinomainen kasvovesi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se on myös loistava hiusvesi avuksi nopeasti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Miehille se on hyvä, rauhoittava, erittäin mieto ja hellävarainen after shave. Sitruunamelissavesi helpottaa ihon kutinaa ja punoitusta, ja tuo helpotusta hyönteisten pistoihin ja puremiin. Se on myös hyvä apu herkkien ja arkojen huulten hoitoon, ja sitä suositellaan myös avuksi huuliherpekseen. 

Käyttö: Kasvovetenä suihkauta puhdistetulle iholle ja taputtele hellästi. Herkille huulille ja rauhoittavaksi after shaveksi tarpeen mukaan.
Vinkki: Jos sinulla on taipumus huuliherpekseen, suihkauta heti ensioireiden ilmaantuessa ja aina tunnin välein, tai käytä hauteena.
Vaikutus: rauhoittava, raikastava, kutinaa helpottava,
Avuksi: ihon epäpuhtauksiin, rasvoittuvalle hiuspohjalle, rauhoittavaksi after shaveksi, huuliherpekseen, jännityksiin, pelkoihin, hermostuneisuuteen
Tuoksu: raikas, hieman ruohomainen, sitruunainen, muuttuu ajan myötä heinämäisemmäksi
Höyrytislattu luomu sitruunamelissan (Melissa officinalis) (Ranska) lehdistä ja nupuista.       75ml     Säilytä viileässä!

100% luonnollisista aineista. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NATRUE). VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, CITRAL**
*Sertifioitua luomutuotantoa  **Luonnollisen kukkaisveden ainesosia


Paino:
0.15 kg