MORINGA Luomu Hoitoöljy
MORINGA Luomu Hoitoöljy

MORINGA Luomu Hoitoöljy

25,60 €

Nuoruudenlähde, joka tunnettiin jo antiikin aikaan - upea ja monipuolinen MORINGA Luomu Hoitoöljy on superfoodia iholle ja hiuksille!

Saatavuus Varastossa

Luomu Moringaöljy oli jo antiikin aikoina tunnettu nuoruudenlähde iholle! Se suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, tasoittaa ja rentouttaa ihoa ja antaa runsaasti hoitavaa kosteutta. Moringaöljyä käytettiin jo tuhansia vuosia sitten ayurvedisessa lääkinnässä ja myöhemmin antiikin aikaan ihonhoidossa. Kylmäpuristettu luomu moringansiemenöljy sisältää runsaasti vitamiineja, tyydyttymättömiä rasvahappoja, beheenihappoa ja antioksidantteja. Se on ihana apu kuivalle iholle, upea anti-age öljy ja tehokas suoja oksidatiivista stressiä vastaan. Kuiva ja karheakin iho tulee tehokkaasti kosteutetuksi - vaikutus on pitkäkestoinen ja selvästi havaittava. Moringaöljy suojaa tulehdukselta ja puhdistaa ihoa - se sopiikin hyvin myös epäpuhtaan ihon hoitoon! Se hoitaa myös kuivaa hiuspohjaa ja vahvistaa hiuksia.
Alle 22°C lämpötilassa öljy paksunee, mikä on sen luonnollinen ominaisuus. Kun pulloa lämmittää hetken lämpimässä (40°C) vedessä, öljy muuttuu taas juoksevaksi.
Kylmäpuristettu luomuviljellyn moringapuun siemenistä.   30 ml

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Moringa Oleifera Seed Oil*
*sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg