KURKUNSIEMEN Luomu Hoitoöljy
KURKUNSIEMEN Luomu Hoitoöljy

KURKUNSIEMEN Luomu Hoitoöljy

Farfalla
26,10 €

Ihanan raikas, rauhoittava ja viilentävä kasvojenhoitoöljy kuivalle, ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja couperosaiholle. Se on myös paras öljy atooppiselle iholle!

Saatavuus Varastossa

Tasapainottava KURKUNSIEMEN Luomu Hoitoöljy on ihanan hoitava ja hemmotteleva kasvoöljy kaikkien iholle: se viilentää ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa, kosteuttaa kuivaa ihoa ja vahvistaa ikääntyvän ihon sidekudosta. Se on myös paras mahdollinen öljy atooppiselle iholle, sekä lapsille että aikuisille, ja ihanan rauhoittava, vahvistava öljy couperosaiholle. Luomu Kurkunsiemenöljy rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa ja tukee tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. Se sisältää runsaasti tärkeitä mineraaleja, mm. kaliumia, natriumia, magnesiumia ja piitä. Raikas kurkunsiemenöljy ei jätä iholle öljyistä tuntua, vaan iho tuntuu heti sametinpehmeältä, rauhoittuneelta ja ihanasti ravitulta!
Kylmäpuristettu luomuviljellyn kurkun siemenistä. 30 ml

Käyttö: Hiero hellästi pieni määrä öljyä vielä hieman kostealle kasvojen ja dekolteen iholle. Kun iho on poissa tasapainosta: sekoita muutama pisara rauhoittavaa Kurkunsiemenöljyä omaan voiteeseesi tai kasvoöljyysi. 

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Cucumis Sativus Seed Oil*
*sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg