JOJOBA Luomu Hoitoöljy
JOJOBA Luomu Hoitoöljy

JOJOBA Luomu Hoitoöljy

Farfalla
21,75 €

Monipuolinen öljy iholle ja hiuksille! Ravitsee, kosteuttaa ja lisää ihon elastisuutta. Kuivalle ja herkälle mutta myös epäpuhtaalle iholle! Imeytyy hetkessä.

Saatavuus Varastossa

Hieno, kosteuttava ja monipuolisesti hoitava öljy. Jojobaöljy imeytyy hyvin ja suojelee tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. Aavikolla kasvavan jojoban (Simmondsia chinensise) siemenistä kylmäpuristettu öljy, joka on tosiasiassa nestemäinen vaha, on erinomainen kuivalle ja herkälle iholle sekä hiusten ja päänahan hoitoon. Jojobaöljy lisää ihon joustavuutta ja säilyttää ihon nuorekkuuden. Se lujittaa ja napakoittaa ihon sidekudosta, joten se on erinomainen öljy käytettäväksi esim. raskauden aikana. Myös epäpuhdas iho hyötyy jojobaöljyn sisältämästä upeasta valikoimasta hyviä rasvahappoja: se säätelee ihon talintuotantoa. Jojobaöljy imeytyy hetkessä eikä tahraa. 

Käyttö: Levitä pieni määrä öljyä vielä hieman kostealle iholle ja hiero hellästi ihoon. Luomu jojobaöljyä käytetään laajasti ihon- ja hiustenhoidossa sekä hieronnassa. Se on hyvä yleisöljy ja sopii ainesosaksi lähes kaikkiin resepteihin. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä jojobaöljy (joka on itse asiassa nestemäinen kasvivaha) säilyy erittäin hyvin. Se muuttuu jähmeäksi alle 22°C lämmössä. Pidä pulloa hetki lämpimän veden alla ennen käyttöä.
Valmistettu kylmäpuristamalla Simmondsia chinensise -kasvin siemenistä.      75ml

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Paino:
0.1 kg