Eteerinen öljy Santelipuu Etelämeri, villilajike (Sandelholz Südsee) 5ml
Eteerinen öljy Santelipuu Etelämeri, villilajike (Sandelholz Südsee) 5ml

Eteerinen öljy Santelipuu Etelämeri, villilajike (Sandelholz Südsee) 5ml

Farfalla
67,00 €

Aito santelipuu on upea, lämmin ja aistillinen eteerinen öljy, joka tasapainottaa ja rentouttaa.

Saatavuus Varastossa

Hieno villinä kasvavan santelipuun 100% eteerinen öljy on vaikutukseltaan aistillinen, rentouttava ja tasapainottava. Tämä santelipuulaji tunnetaan myös nimellä Uuden-Kaledonian santelipuu. Santelipuun kallisarvoista eteeristä öljyä ei pidä sekoittaa edullisempaan Amyris -öljyyn, jota usein myydään santelipuuna. Aito santelipuu on ihana, lämmin tuoksu, joka lohduttaa suruissa ja huolissa ja tasapainottaa emotionaalista kylmyyttä. Se on vaikutukseltaan hyvin aistillinen ja rentouttava. Santelipuu sopii erittäin hyvin hierontaan ja ihonhoitoon (käytä eteerisiä öljyjä iholle aina laimennettuna) sekä luonnollisiin parfyymeihin ja tuoksusekotuksiin. 

Vinkki: Öljy venytys- ja raskausarpia vastaan: 45ml Luomu Manteliöljyä, 15ml Luomu Centellaöljyä, 15 ml Luomu Villiruusuöljyä, 12 pisaraa Villi Vuorilaventeli eteeristä öljyä, 3 pisaraa Neroli eteeristä öljyä, 5 pisaraa Santelipuu eteeristä öljyä. Hiero päivittäin hoitoa tarvitseviin kohtiin. 

Alkuperämaa: Uusi-Kaledonia. Höyrytislattu villinä kasvavasta santelipuusta (Santalum austrocaledonicum).
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!