Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml
Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml

Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml

Farfalla
14,50 €

Raikkaan hedelmäinen luomu eteerinen öljy joka ilahduttaa, tasapainottaa ja rentouttaa. Lempeä ja harmonisoiva tuoksu lapsille ja aikuisille!

Saatavuus Varastossa

Ihanan aurinkoinen, raikkaan hedelmäinen, monipuolinen eteerinen öljy, joka ilahduttaa, tasapainottaa ja rentouttaa. Vihreän mandariinin tuoksu on ihanan aurinkoinen ja hedelmäisen kirpeä. Samalla kun tuoksu on raikkaan hedelmäinen, se on myös rauhoittava ja rentouttava. Se onkin suosittu öljy kirpeän hedelmäisenä osasena rauhoittavissa ja rentouttavissa tuoksusekoituksissa. Se tukee inspiraatiota ja luovaa ajattelua, ja vahvistaa voimia esim. sairausajan jälkeen. Mandariini tasapainottaa myös taipumusta alakuloon ja ahdistuneisuuteen. Vihreän mandarinin eteerinen öljy sopii hyvin myös lapsille: sen lempeä ja harmonisoiva tuoksu on avuksi lasten levottomuuteen ja voi auttaa myös keskittymisessä.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti GfRS.
Alkuperämaa: Italia. Kylmäpuristettu luomuviljeltyjen mandariinien (Citrus reticulata) kuoresta.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!