Eteerinen öljy Setri, Atlassetri, Luomu villilajike (Atlaszeder) 5ml
Eteerinen öljy Setri, Atlassetri, Luomu villilajike (Atlaszeder) 5ml

Eteerinen öljy Setri, Atlassetri, Luomu villilajike (Atlaszeder) 5ml

Farfalla
11,80 €

Villinä kasvavan atlassetrin eteerinen öljy on täynnä parantavaa, vahvistavaa lämpöä. Se tukee sisäistä voimaa, omanarvontuntoa ja lempeyttä.

Saatavuus Varastossa

Atlassetrin eteerinen öljy on täynnä hoitavaa ja vahvistavaa lämpöä ja voimaa. Atlassetri on kotoisin Marokon Atlasvuorilta, missä yhä on jäljellä suuria setrimetsiä. Vierailu näihin kauniisiin metsiin, joissa kasvaa ikiaikaisia jättipuita, on syvästi vaikuttava elämys. Farfalla käyttää eteerisen öljyn tislaukseen setripuun ylijäämälastuja villinä kasvavasta setrimetsästä. Setriöljy huokuu parantavaa, hoitavaa, vahvistavaa lämpöä ja vahvistaa voimaa, omanarvontuntoa ja lempeyttä.
Vinkki: Muutama pisara atlassetrin eteeristä öljyä sopii hyvin lisättäväksi esim. öljyhoitoon hiuspohjaa varten. Setrin eteerinen öljy kuuluu myös hiuksia vahvistavan Mermaid Sprayn reseptiin.

Valvottu luomu villilajikkeen keräily.  Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/Kansainvälinen. Alkuperämaa: Marokko. Höyrytislattu villinä kasvavan atlassetrin (Cedrus atlantica) puulastuista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!