Eteerinen öljy Sitruuna Luomu (Zitrone) 10ml
Eteerinen öljy Sitruuna Luomu (Zitrone) 10ml

Eteerinen öljy Sitruuna Luomu (Zitrone) 10ml

Farfalla
16,20 €

Ihanan raikas sitruuna virkistää, kohottaa mielialaa ja edistää kommunikaatiota!

Saatavuus Varastossa

Iloinen, kirpeänraikas sitruunan tuoksu virkistää ja raikastaa, kohottaa mielialaa ja tuo energiaa. Ihana tuoksu mukaan matkalle: raikastaa esim. hotellihuoneen tai auton. Töitä tehdessä sitruunan selkeyttävä ja virkistävä tuoksu tuo keskittymiskykyä. Sitruuna on hieno eteerinen öljy ihonhoitoon: sillä on kudoksiin uudistava ja nuorena säilyttävä vaikutus. (Muista laimentaa eteerinen öljy iholle käytettäessä: katso lisäohjeet eteeristen öljyjen käytöstä.) Kuten muutkin sitrusöljyt, sitruunakin edistää kommunikaatiota, tuo sosiaalisuutta ja saa aikaan iloista puheensorinaa! Varsinkin sitrusöljyissä luomulaatu on erityisen tärkeää, sillä tavanomainen sitrusviljely käyttää paljon torjunta-aineita. 

Vinkki: Saat kiiltävät ja pehmeät hiukset, kun sekoitat kookosöljyyn 1-2 tippaa ihanantuoksuista luomu sitruunaöljyä. Levitä seos hiuksiin ja latvoihin, kääri hiukset pyyhkeeseen, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia tai yön yli. Huuhtele hyvin.
Huom. Hieman valoherkkä: saattaa lievästi herkistää ihoa auringolle.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: ECOGRUPPO, Italia. Alkuperämaa: Italia. Valmistettu kylmäpuristamalla luomuviljeltyjen sitruunoiden (Citrus limon) kuoresta.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Paino:
100 g