ARGAN Luomu Hoitoöljy
ARGAN Luomu Hoitoöljy

ARGAN Luomu Hoitoöljy

24,70 €

Suojaava ja hoitava öljy vaativalle iholle: upea anti-age öljy. Mieto ja hyvä tuoksu. Hieno öljy myös hiusten hoitoon!

Saatavuus Varastossa

Kallisarvoinen suojaava öljy vaativalle iholle. Upeaa reilun kaupan öljyä hienoimmista marokkolaisista arganpuun pähkinöistä suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon suojaamiseen ja hoitoon. Karheastakin ihosta tulee sileä ja pehmeä. Myös epäpuhdas iho hyötyy luomu arganöljyn hienosta ja tasapainoisesta valikoimasta rasvahappoja. Arganöljyn korkea E-vitamiinipitoisuus suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta, estää ihon ennenaikaista vanhenemista ja tukee solujen uudistumista. Arganöljy on hieno hoitoöljy myös hiuksille, ja saa kiharat elastisemmiksi ja kiiltäviksi. Farfallan arganöljyssä on hieno, mieto ja hyvä tuoksu!
Marokon berberinaiset ovat aina käyttäneet arganöljyä sekä ruuanlaittoon että vartalonhoitoon: ihon suojaamiseen auringolta, erämaan tuulelta ja ikääntymiseltä, hiusten ja kynsien vahvistamiseen sekä haavojen parantamiseen. Vastasyntyneet toivotetaan tervetulleeksi arganöljyllä, talot vahvistetaan arganpuulla ja arganpuun juuret estävät aavikkomaaperän eroosiota. Naiset sanovat, että he ovat oppineet kaiken tämän äideiltään, ja he puolestaan siirtävät tiedon tyttärilleen. Berberit kutsuvatkin arganpuuta "Pyhäksi puuksi" ja "Elämän puuksi".
Farfallan arganöljyllä on reilun kaupan sertifikaatti ja Grand Cru -merkintä: lue lisää täältä.

Valmistusaineet: Luomuviljelty kylmäpuristettu arganöljy. 75ml
Käyttö: Kun käytät arganöljyä kasvo- tai vartaloöljynä, ota vain pieni määrä öljyä ja hiero se hellästi vielä hieman kostealle iholle.

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita. Grand cru.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil*
*Sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg