Kukkaisvesi APPELSIININKUKKA Luomu
Kukkaisvesi APPELSIININKUKKA Luomu

Kukkaisvesi APPELSIININKUKKA Luomu

Farfalla
14,45 €

Raikas kukkaisvesi vastapoimituista luomuviljellyistä appelsiininkukista. Ihana esim. kasvovedeksi tai virkistäväksi suihkeeksi!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Luomulaatuinen, raikas, ihanantuoksuinen kukkaisvesi. Höyrytislattu vastapoimituista luomuviljellyistä appelsiininkukista (Citrus Aurantium).  Appelsiininkukkavesi on ihana kasvovesi, joka virkistää ja puhdistaa kasvojen ihoa. Sitä suositellaan erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta myös epäpuhdas iho hyötyy sen hienoista ainesosista. Kasvo- ja vartalosuihkeena Luomu Appelsiininkukkavedellä on tasapainottava, rauhoittava ja rentouttava psyykkinen vaikutus. Se on ihana myös mukana matkalla: se virkistää, raikastaa ja viilentää. Luomu Appelsiininkukkavesi on ihana lisä keväänraikkaisiin tuoksusekoituksiin ja huonesprayhin.

Käyttö: Kasvovetenä suihkuta puhdistetulle iholle ja taputtele hellästi. Raikastukseksi esim. matkoilla, avuksi jännittyneisyyteen tai kuumiin aaltoihin: suihkuta kasvoille, kaulalle ja niskaan.
Vinkki:  Kuutioiksi jäädytetty appelsiininkukkavesi on kuumina kesäpäivinä ihanan virkistävää kasvoille ja dekolteelle!
Vaikutus: kosteuttava, puhdistava, ravitseva, raikastava
Avuksi: kuivalle, ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle, laajentuneisiin verisuoniin, kuumiin aaltoihin, mielialan ailahteluun, jännityksiin, hemmotteluun
Tuoksu: raikas kukkaistuoksu     75 ml   Säilytä viileässä!

100% luonnollisista aineista. Sertifioitua luomukosmetiikkaa (NATRUE). VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, LINALOOL**, GERANIOL** *Sertifioitua luomutuotantoa  **Luonnollisen kukkaisveden ainesosia


Paino:
0.15 kg