Lahjasetti RUUSU Tuoksuamuletti
Lahjasetti RUUSU Tuoksuamuletti Lahjasetti RUUSU Tuoksuamuletti

Lahjasetti RUUSU Tuoksuamuletti

Farfalla
43,60 €

Ihanista ihanin lahja tuoksujen ystävälle! Koru, jossa lempituoksut kulkevat aina mukana. Voit vaihtaa korun väriä ja tuoksua tilanteen mukaan!

Saatavuus Varastossa

Elämä hymyilee, kun ihanat tuoksut kulkevat mukanasi! 
Tuoksuriipuksen kaunis muoto ihastuttaa, mutta vain amuletin kantaja aistii sen tuoksuvan salaisuuden! Tipauta valitsemaasi eteeristä öljyä huopakiekolle, sulje se amuletin sisään ja käytä koruna.

Pakkaus sisältää: 
- Tuoksuamuletti, jossa metallinen kaunis riipus 80cm pitkässä veluurinauhassa
- 5 eriväristä tuoksuhuopaa
- Tuoksusekoitus Rentoutumiseen RUUSU Anti-Stress 100% eteerisistä öljyistä, 5ml: Ihanan tuoksuinen, rentouttava ja ilahduttava tuoksusekoitus avuksi jokapäiväiseen elämään! Ota tauko arjen pyörityksestä. Nuuhkaisu tätä uutta fantastista tuoksua tuo levollisemman mielen, auttaa rauhoittumaan ja löytämään uudelleen sisäisen rauhasi. Voit palata päivän töiden keskelle virkistyneenä ja levollisena! Rentouttava, lempeä tuoksu, joka auttaa rauhoittumaan ja nauttimaan tästä hetkestä.
Tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä: mm. ruusu, geranium, ruusupuu ja bergamotti. 100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Huom: Iholla käytettäväksi laimenna aina perusöljyyn tai käytä Farfallan DO IT YOURSELF -sarjan tuotteita.

Käyttö: Tipauta muutama pisara RUUSU Anti-Stress -tuoksusekoitusta tai muuta valitsemaasi eteeristä öljyä huopakiekolle. Avaa tuoksuamuletti, aseta tuoksuva huopa sen sisään ja käytä kaulakoruna. 

        
Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!