Elämänilo: Tuoksuamuletti Joy of Life
Elämänilo: Tuoksuamuletti Joy of Life

Elämänilo: Tuoksuamuletti Joy of Life

Farfalla
42,20 €

Elämä hymyilee, kun ihanat tuoksut kulkevat mukanasi! Kaunis tuoksuriipus ja tuoksusekoitus Valo!

Saatavuus Varastossa

Tuoksuriipus ja Tuoksusekoitus Valo 100% eteerisistä öljyistä. Elämä hymyilee, kun ihanat tuoksut kulkevat mukanasi! Tuoksuriipuksen kaunis pyöreä muoto ihastuttaa, mutta vain amuletin kantaja aistii sen ihanan tuoksuvan salaisuuden!

Pakkaus sisältää: Tuoksuamuletti messinkiketjulla organzapussissa, Tuoksusekoitus Valo 100% eteerisistä öljyistä, 5 värillistä puuvillapalloa.

Käyttö: Tipauta muutama pisara Valo -tuoksusekoitusta tai jotakin muuta eteeristä öljyä puuvillapallolle. Avaa tuoksuamuletti, aseta tuoksuva pallo sen sisään ja käytä kaulakoruna. 

Tuoksusekoitus Valo: Upea, ilahduttava tuoksu, joka kohottaa mielialaa ja valaisee tunnelmaa! Eteeriset öljyt mm. appelsiini*, jasmiini, neroli, ylang ylang*, bergamotti*  *valvottua luomutuotantoa. Huom: 100% eteerinen öljy: käytä huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Iholla käytettäväksi laimenna aina perusöljyyn. Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.

Ei synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Vegan  

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.