Lahjasetti Metsän taika
Lahjasetti Metsän taika

Lahjasetti Metsän taika

Farfalla
35,50 €

Hyvä lahjaidea! Lahjapakkauksen suihkugeelissä ja huonesprayssa tuoksuvat lempeän miedosti virkistävät ja rentouttavat havumetsän puut.

Saatavuus Varastossa

Lahjapakkaus, jossa tuoksuu suojaava, hoitava havumetsä. Metsän taika -suihkugeelin ja huonesprayn lempeän miedosti tuoksuvat havutuoksut auttavat hengittämään syvään. Ne antavat voimaa sekä keholle että mielelle ja samalla niillä on syvästi rentouttava vaikutus.

Setti sisältää:

Suihkugeeli Metsän taika    
Virkistävä, rentouttava ja maadoittava suihkugeeli. Kasvipohjaiset ainesosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Lempeän miedossa metsäisessä tuoksusekoituksessa mm. atlassetrin, palsamipihdan, setrin, sembramännyn, saksanpihdan, männyn, kuusen, siperianpihdan, kääpiövuorimännyn, greipin, petitgrainin ja patsulin 100% luonnolliset eteeriset öljyt tuovat elämänvoimaa arkeen!
100% luonnollisista ainesosista. 
Sertifioitavissa olevista ainesosista 15% luomua (NaTrue). 150ml                                              

Luomu Huonespray Metsän taika
Sembramännyn ja saksanpihdan eteeriset öljyt auttavat hengittämään syvään ja vahvistavat ja rentouttavat kehoa ja mieltä. Kun havutuoksujen luonnolliset, stressiä karkottavat ja mielialaa kohottavat ainesosat levittäytyvät hienovaraisesti huoneilmaan, metsän taika alkaa vaikuttaa!
100% luonnollisista ainesosista. 
Valmistettu luonnollisista  eteerisistä öljyistä (mm. saksanpihta, sembramänty, mänty, setri, palsamipihta) ja luomualkoholista. 75ml                          


Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!