Lahjasetti IIRIS Hellyys
Lahjasetti IIRIS Hellyys Lahjasetti IIRIS Hellyys

Lahjasetti IIRIS Hellyys

Farfalla
32,00 €

Hurmaava lahjasetti sisältää kauniin keraamisen tuoksukiven ja ihanan, turvallisuuden tunnetta luovan tuoksusekoituksen 100% eteerisistä öljyistä.

Saatavuus Varastossa

Jos ulkona on koleaa, sisällä voi olla sitä viihtyisämpää! Suloinen tuoksusekoitus, jossa tuoksuu mm. iiris ja ihana reilun kaupan luomuvanilja sademetsäpuutarhasta Madagaskarilta, tuo kaikille turvallisen ja lämpöisen olon.


Setti sisältää:

Tuoksukivi Lehti
Keraaminen tuoksukivi, johon voit tipauttaa muutaman pisaran tuoksusekoitusta tai muuta valitsemaasi eteeristä öljyä. Tuoksu leviää hienovaraisesti ympäröivään tilaan.  
               
Tuoksusekoitus Hellyys IIRIS 5ml 
Valonsäde mielelle ja sielulle. Upea, lämmin tuoksusekoitus, jossa tuoksuu mm. pehmeän puuterinen iiriksen kukka. Vaikka ulkona olisi pimeä ja kylmä, luo tuoksu kaikille tilassa olijoille lämpöä ja turvallisuuden tunnetta: se koskettaa ja ilahduttaa kuin lämmin halaus. Lempeä tuoksu josta pitävät kaikki - myös monien nuorten suosikki. Tunnelmankohottaja syksyyn ja talviaikaan. Tuoksu joka rentouttaa ja auttaa nauttimaan tästä hetkestä. Ihana tuoksu läheisyyden hetkiin.
Vinkki: Tämä tuoksusekoitus on fantastinen myös erityisesti syys- ja talviajan saunatuoksuna!
Tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä: mm. iiris, vanilja*, tonka, mimosa, mandariini*, ruusu, santelipuu
*valvottua luomutuotantoa

                    
Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!