Lahjasetti Hyvää yötä, nuku hyvin
Lahjasetti Hyvää yötä, nuku hyvin

Lahjasetti Hyvää yötä, nuku hyvin

Farfalla
26,00 €

Ihana setti hyvien yöunien avuksi. Ametistikivi ja Good Night Laventeli Tyynyspray tukevat rentoutumista ja hyvää, rauhallista yöunta.

Saatavuus Varastossa

Ihana setti virkistävään lepoon! 
Tervetuloa unen violettiin valtakuntaan. Laventeli on luotettava hyvän yöunen apulainen - se rentouttaa lempeästi ja auttaa nukkumaan rauhallisesti.
Miedosti tuoksuva tyynyspray sisältää rentouttavia, puhtaita 100% eteerisiä öljyjä (mm. laventeli, neroli, sitruunamelissa, ruusu ja bergamotti). Spray ei tahraa, joten voit suihkauttaa sitä suoraan tyynyliinaan.
Ametisti rauhoittaa mieltä, auttaa neutraloimaan negatiivisia energioita ja tukee sisäistä rauhaa. Sen violetin värin sanotaan avaavan tukkeumia ja auttavan öisten unien mahdollisesti aiheuttaman epäharmonian prosessoinnissa.  

Setti sisältää: Ametistikivi ja Good Night Laventeli Tyynyspray, 30ml. 100% luonnollisista ainesosista, NATRUE -sertifioitua luomukosmetiikkaa. Vegan.

Käyttö: Sijoita ametisti lähelle vuodetta. Suihkauta sprayta suoraan tyynylle ennen nukkumaanmenoa. Ametisti olisi hyvä puhdistaa juoksevan veden alla säännöllisesti tai aina kun se on ollut käytössä suorassa ihokosketuksessa. Jos mahdollista, se olisi sen jälkeen laittaa latautumaan ametistiklusterille.
Huom: Älä sijoita ametistia suoraan auringonpaisteeseen.


Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
0.1 kg