Lahjapakkaus Aurinkotervehdys
Lahjapakkaus Aurinkotervehdys

Lahjapakkaus Aurinkotervehdys

Farfalla
36,00 €

Iloa ja harmoniaa! Lahjapakkaus sisältää ihanan luomu ihoöljyn ja luomu huonesprayn, jolla voit harmonisoida tilan ja raikastaa joogamaton!

Saatavuus Varastossa

Iloa ja harmoniaa! Lahjapakkaus sisältää ihanan luomu ihoöljyn ja luomu huonesprayn, jolla voit harmonisoida tilan ja raikastaa joogamaton! Ilahduttava tuoksu tasapainottaa ja asanat sujuvat. Namasté!

Ihoöljy Aurinkotervehdys
Tasapainottava, iloinen ja aurinkoinen ihoöljy. Silkinpehmeän ja ilahduttavan ihoöljyn pohjana on luomu jojobaöljy. Harmonisoiva, ihana mutta lempeän mieto tuoksu on yhdistelmä Farfallan upeita, aitoja 100% eteerisiä öljyjä: mm. neroli, mandariini, vanilja, inkivääri, frankinsense, bentsoe ja tonka. Erinomainen öljy tasapainottavaan (myös esim. chakra)hierontaan ja hellään vartalon- ja jalkojenhoitoon. Kun levität öljyn kostealle iholle, se imeytyy hetkessä ja tekee ihosi sametinpehmeäksi. 80ml 100% luonnollisista ainesosista, joista yli 95% luomua (NATRUE)* Vegan.Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista

Luomu Huonespray Aurinkotervehdys
Raikas, aurinkoinen ja tasapainottava huonespray. Ihana, hedelmäisen raikas tuoksu, jossa mm. sitrushedelmiä, appelsiininkukkaa, inkivääriä ja vaniljaa. Raikastaa ja harmonisoi (esim. jooga)tilan tuoksun ja tunnelman. Parilla suihkauksella mietoa Aurinkotervehdys Huonesprayta raikastat myös joogamattosi! 80 ml
100% luonnollisista ainesosista. Valmistettu aidoista 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä ja luomualkoholista. Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!Paino:
0.4 kg