KOOKOS Luomu Hoitoöljy
KOOKOS Luomu Hoitoöljy

KOOKOS Luomu Hoitoöljy

Farfalla
17,40 €

Iholle ja hiuksille! Ihana, lempeä ja rauhoittava öljy kaikenikäisille. Sisältää runsaasti lauriinihappoa, jonka tuoksusta punkit eivät pidä!

Saatavuus Varastossa

Ihana ihooöljy kaikenikäisille. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi, vaan imeytyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän kuin sametti. Varsinkin hauras, ärtynyt ja stressaantunut iho hyötyy tasapainottavasta, rauhoittavasta ja viilentävästä kookosöljystä.

Farfallan kylmäpuristettu, muuntelematon, deodorisoimaton ja raffinoimaton KOOKOS Luomu Hoitoöljy sisältää runsaasti lauriinihappoa. Punkit eivät pidä lauriinihapon tuoksusta! Saadaksesi tuplasuojan punkkeja vastaan, levitä ensin iholle Farfallan KOOKOS Luomu Hoitoöljy ja suihkauttele iholle ja vaatteille Farfallan tehokasta punkki- ja hyttyskarkotetta, Suihketta hyttysiä ja punkkeja vastaan. Alle 1-vuotiaille lapsille ja eläinystäville käytä pelkkää Farfallan KOOKOS Luomu Hoitoöljyä.

Ayurvedassa luomu kookosöljyä on perinteisesti käytetty hiusten hoitoon - hiuspohjasta kuiviin ja hauraisiin latvoihin. Koska Farfallan kookosöljyä ei ole deodorisoitu eikä raffinoitu, sillä on tyypillinen kookoksen mieto tuoksu. Luomu kookosöljy on huoneenlämmössä jähmeää, ja ennen käyttöä pulloa täytyy lämmittää hetken aikaa lämpimässä vedessä. Se sekoittuu erittäin hyvin Farfallan Luomu Jojobaöljyn kanssa! 

Kookospalmu on juurtunut syvälle moniin trooppisten seutujen kulttuureihin. Se on ehkä maailman tunnetuin kasvi, ja varmasti yksi käyttökelpoisimmista. Aina Intiasta, jossa sitä pidetään pyhänä puuna, Filippiineille, jossa sitä kutsutaan elämän puuksi, Karibialta Afrikan rannikoille, kookospalmua arvostetaan sen monipuolisuuden vuoksi. Sitä tarvitaan ravinnoksi, asumiseen, lääkkeeksi ja kosmetiikkaan. Kookoksen lehvistä valmistetaan kattoja, mattoja ja viuhkoja. Rungoista, joiden puu kestää meriveden suolaa, kaiverretaan tynnyreitä ja pieniä veneitä. Puusta rakennetaan taloja ja tehdään huonekaluja. Lääketieteessä ja kosmetiikan alalla kookosöljy tunnetaan suuresta rasvahappo- ja proteiinipitoisuudestaan sekä puhdistavista ja antiallergisoivista ominaisuuksistaan.  

Kylmäpuristettu luomuviljellystä kookoksesta. 75ml
Käyttö: Levitä vielä hieman kostealle iholle pieni määrä kookosöljyä ja hiero hellästi ihoon.
Vinkki: Metsä- ja nurmikkoöljy yli 1-vuotiaille lapsille: Lämmitä 30ml Farfallan Luomu Kookosöljyä ja lisää 3 pisaraa Farfallan Atlassetri eteeristä öljyä. Koska seos jähmettyy jäähtyessään, laita se lasipurkkiin. Ennen luonnossa liikkumista ja leikkimistä levitä jalkoihin, niskaan ja paljaaksi jääville ihoalueille.
Ayurvedinen hiusöljy, joka tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät:  Sekoita 1 rkl Farfallan Luomu Kookosöljyä ja 1-2 pisaraa Farfallan Luomu Sitruuna eteeristä öljyä (ihanan raikkaan tuoksun vuoksi!) Levitä hiuksiin,  erityisesti latvoihin, kiedo hiukset pyyhkeeseen ja anna vaikuttaa 20-30min tai halutessasi yön yli. Huuhtele hyvin.            75ml

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: COCOS NUCIFERA OIL*
*Sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg