KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo
KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo

KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo

Farfalla
19,50 €

Miedontuoksuinen, ihana shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti herkkää, ärtynyttä tai rasvoittuvaa hiuspohjaa.

Saatavuus Varastossa

Ärtyneen ja herkän hiuspohjan pelastus: Miedontuoksuinen, miellyttävä shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti päänahkaa. Kardemumman hieno eteerinen öljy elvyttää herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa ja tuo sen takaisin tasapainoon. Neem-uute yhdessä joazeiro -puun kuoren lempeiden ja tehokkaiden aktiivisten ainesosien kanssa rauhoittaa hiuspohjaa hellästi. Ihanasti ja pehmeästi vaahtoavalla shampoolla on kestävä vaikutus hilsettä ja muita hiuspohjan stressin oireita vastaan. Shampoota suositellaan myös rasvoittuville hiuksille. Hiuksesi voivat hyvin ja olemuksesi on huoliteltu!

Käyttö: Ota kädelle 1-2 pumppausta riippuen hiusten pituudesta. Hiero shampoo kasteltuihin hiuksiin, pese ja huuhtele.   

100% luonnollisista ainesosista. NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vegan. Reilua kauppaa. Pakkaus 100% kierrätysmuovia.
200ml

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PCA GLYCERYL OLEATE, XANTHAN GUM, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL*, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM (natural essential oils), PROPANEDIOL, ZIZYPHUS JOAZEIRO BARK EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, LIMONENE**, LINALOOL**, EUGENOL**, CITRAL**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, ALCOHOL, ASCORBIC ACID. 
*certified organic, **part of natural essential oils