KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo
KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo

KARDEMUMMA Tasapainottava shampoo

Farfalla
19,50 €

Apu hiuspohjan ongelmiin! Miedontuoksuinen, ihana shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti herkkää, ärtynyttä tai rasvoittuvaa hiuspohjaa.

Saatavuus Varastossa

Ärtyneen ja herkän hiuspohjan pelastus: Miedontuoksuinen, miellyttävä shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti päänahkaa. Kardemumman hieno eteerinen öljy elvyttää herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa ja tuo sen takaisin tasapainoon. Neem-uute yhdessä joazeiro -puun kuoren lempeiden ja tehokkaiden aktiivisten ainesosien kanssa rauhoittaa hiuspohjaa hellästi. Pehmeästi vaahtoavalla shampoolla on kestävä vaikutus hilsettä ja muita hiuspohjan stressin oireita vastaan: monien asiakkaiden hiuspohjan ongelmat ovat ratkenneet pysyvästi! Shampoota suositellaan myös rasvoittuville hiuksille. Hiuksesi voivat hyvin ja olemuksesi on huoliteltu!

Käyttö: Ota kädelle 1-2 pumppausta riippuen hiusten pituudesta. Hiero shampoo kasteltuihin hiuksiin, pese ja huuhtele.   

100% luonnollisista ainesosista. NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vegan. Reilua kauppaa. Pakkaus 100% kierrätysmuovia.
200ml

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PCA GLYCERYL OLEATE, XANTHAN GUM, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL*, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM (natural essential oils), PROPANEDIOL, ZIZYPHUS JOAZEIRO BARK EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, LIMONENE**, LINALOOL**, EUGENOL**, CITRAL**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, ALCOHOL, ASCORBIC ACID. 
*certified organic, **part of natural essential oils