Uudistava Tehoseerumi IMMORTELLE Anti-Age Deluxe
Uudistava Tehoseerumi IMMORTELLE Anti-Age Deluxe

Uudistava Tehoseerumi IMMORTELLE Anti-Age Deluxe

Farfalla
37,40 €
44,00 €

Ihanasti virkistävä ja heleyttävä tehoseerumi! Immortelle, hyaluronihappo ja parakrassi kiinteyttävät ja tasoittavat ihoa. Vaikutuksen huomaa heti!

Saatavuus Varastossa

Virkistävä, heleyttävä ja kiinteyttävä tehoseerumi! Hieno aktivisten ainesosien yhdistelmä vaikuttaa ihon uudistumiskiertoon ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Luomu Immortellen (Italianolkikukka) eteerinen öljy sisältää aktiivisia molekyylejä, joilla on ainutlaatuisia anti-age -ominaisuuksia. Immortelle uudistaa ikääntyvää ihoa tehokkaasti. Yhdessä kasvipohjaisen hyaluronihapon kanssa se kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Luomu parakrassiuute lisää ihon omaa kollageenintuotantoa ja tasoittaa ihoa. Parakrassin vaikutuksen huomaa heti: rypyt siliävät! Tehokkuus on tutkittu: 95%:llä koekäyttäjistä ihon kiinteys parani ja rypyt madaltuivat (vaikutus tutkittu 28 päivän käytön jälkeen).
15ml

Käyttö: Ota pisara seerumia sormenpäihin ja taputtele hellästi kasvojen iholle. Käytä esimerkiksi kuurina aamuin illoin neljän viikon ajan tai lisähoitona kaksi kertaa viikossa aamulla ja illalla.      

100% luonnollisista ainesosista, joista 95% luomua (NATRUE)* 
Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Glycerin, Alco- hol, Polyglyceryl-4 Caprate, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Sodium Hyaluronate, Leucojum Aestivum Bulb Extract, Helichrysum Italicum Flower Water*, Arginine, Acmella Oleracea Extract, Parfum, Phytic Acid, Ascorbic Acid, Citric Acid, Limonene**, Linalool**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate. 

*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg