Huonespray RAVINTSARA Talvitaika - Apu flunssaan
Huonespray RAVINTSARA Talvitaika - Apu flunssaan

Huonespray RAVINTSARA Talvitaika - Apu flunssaan

Farfalla
19,20 €

Raikas, puhdistava luomu huonespray - neutraloi huoneilmaa ja suojaa vilustumisilta ja viruksilta! Flunssan aikana helpottaa oloa ja avaa hengitysteitä.

Saatavuus Varastossa

Tehokkaasti huoneilmaa puhdistava huonespray, joka suojaa vilustumisilta ja virusten tarttumiselta. Todellinen palomuuri flunssaa ja viruksia vastaan - puhdistaa ja neutraloi huoneilmaa! Raikas ja parantava ravintsaran eteerinen öljy tulee Farfallan omalta luomuviljelyn ja reilun kaupan projektilta Madagaskarilla. Ravintsara, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on yksi tehokkaimmista viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan.

Ihanan raikas Talvitaika Huonespray sisältää mm. ravintsaran, eukalyptuksen, manukan, piparmintun ja timjamin 100% eteerisiä öljyjä.

Käyttö: Suihkauta huoneilmaan heti flunssan ensioireiden ilmestyessä tai suojaksi flunssan tarttumista vastaan. Pysy terveenä!

100% luonnollisista ainesosista. Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita. Valmistusaineet: Luomu alkoholi ja 100% luonnolliset eteeriset öljyt.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
150 g