Eteerinen öljy Verbena 100% Luomu 1ml
Eteerinen öljy Verbena 100% Luomu 1ml

Eteerinen öljy Verbena 100% Luomu 1ml

Farfalla
20,30 €

Upea, kallisarvoinen verbenan 100% eteerinen öljy. Ihana raikkaana huonetuoksuna, joka virkistää, motivoi ja auttaa verkkaisuuteen ja väsymykseen.

Saatavuus Varastossa

Ihanan raikas, virkistävä, puhdistava ja motivoiva tuoksu, joka puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa. Yhteen kiloon tätä eteeristä öljyä tarvitaan 5000 kiloa verbenan lehtiä! Verbenan kallisarvoisella eteerisellä öljyllä on motivoiva vaikutus, ja se on hyvä apu energian puutteeseen, verkkaisuuteen ja väsymykseen. Se tasapainottaa tyytymättömyyttä ja myös lieventää stressiä ja aggressiota. Edullisempi vaihtoehto tälle eteeriselle öljylle on Verbena Grasse, johon verbenan lehtiä on tislattu yhdessä Litsea Cubeban kanssa. Ihana käytettäväksi esim. raikkaana huonetuoksuna, joka puhdistaa ilmaa tehokkaasti.   1ml. 

Huom: Ärsyttää ihoa: älä käytä iholle laimentamattomana. Älä käytä iholle auringonpaisteessa. Vältettävä raskauden aikana. Ei pienille lapsille.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/Kansainvälinen. . Alkuperämaa: Ranska. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellyn verbenan (Lippia citriodora) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.     1ml
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!