Eteerinen öljy Sypressi Luomu (Zypresse) 5ml
Eteerinen öljy Sypressi Luomu (Zypresse) 5ml

Eteerinen öljy Sypressi Luomu (Zypresse) 5ml

Farfalla
13,30 €

Upea eteerinen öljy, joka tukee omanarvontuntoa, rohkeutta, määrätietoisuutta ja keskittymiskykyä. Se on myös hieno detox-öljy esim. keväisiin hierontaöljyihin.

Saatavuus Varastossa

Upea, tasapainottava eteerinen öljy, joka tukee omanarvontuntoa, rohkeutta, päättäväisyyttä ja keskittymiskykyä. Sypressit muovaavat Toscanan ja Provencen maisemia, ja ne ovat tunnusomaisia koko Välimeren alueelle. Sypressien suora muoto kuvastaa myös niistä saatavan eteerisen öljyn luonnetta: sypressin eteerinen öljy tukee omanarvontuntoa, rohkeutta ja määrätietoisuutta. Se rauhoittaa, tasapainottaa ja on avuksi keskittymisvaikeuksissa. Se on fantastinen öljy keväiisiin detox-kuureihin: tukoksia poistavien ja puhdistavien ominaisuuksiensa vuoksi se tukee lymfakiertoa, ehkäisee kramppeja ja poistaa nesteitä. Sillä on myös ihoa uudistavia ja sidekudosta vahvistavia ominaisuuksia, joten se on suosittu hierontaöljyissä ja jaloille tarkoitetuissa tuotteissa. Sypressin eteerinen öljy sopii erinomaisesti yhdistettäväksi esimerkiksi sitruunan kanssa.


Huom. Ei sovi käytettäväksi pienille lapsille.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Espanja. Valmistettu höyrytislaamalla luomu sypressin (Cupressus sempervirens) oksista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!