Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml
Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml

Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml

Farfalla
11,80 €

Ihanan raikas, virkistävä sitruunaeukalyptus on erinomainen tuoksu huoneilman puhdistamiseen! Se tunnetaan myös tehokkaana hyönteisten karkottajana.

Saatavuus Varastossa

Ihanan raikkaan sitruunaeukalyptuksen eteerisen öljyn tuoksu on virkistävä ja vahvistava. Se on mahtava puhdistavana huonetuoksuna! Sitruunaeukalyptuspuut kasvavat jopa 40 metriä korkeiksi. Mieto, sitruksisen raikas eteerinen öljy, jonka tuoksussa on hieman ruohoinen vivahde, saadaan höyrytislaamalla puiden lehdistä. Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy ei muistuta kovinkaan paljon muita eukalyptusöljyjä. Se on raikastava, virkistävä, vahvistava ja hyvä apu väsymykseen. Sitruunaeukalyptus tukee myös keskittymiskykyä, ja se on erinomainen tuoksu huoneilman puhdistamiseen oleskelutiloissa!

Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy tunnetaan myös hyvänä hyönteiskarkotteena. Se onkin yksi Farfallan hittituotteen, Suihkeen punkkeja ja hyttysiä vastaan, tärkeistä ainesosista. Sitruunaeukalyptus sisältää sitridiolia, jonka hyttysiä ja punkkeja torjuvasta vaikutuksesta on tutkittua tietoa.

Farfallan upea luomu sitruunaeukalyptus tulee Kongosta, Farfallan uudelta reilun kaupan viljelyprojektilta, joka luo kestävää hyvinvointia seudun asukkaille. 

Valvottua luomutuotantoa. Grand Cru. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Kongo. Valmistettu höyrytislaamalla luomu sitruunaeukalyptuksen (Eucalyptus citriodora) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!