Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml
Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml

Eteerinen öljy Sitruunaeukalyptus Luomu (Zitronen-Eukalyptus) 10ml

Farfalla
9,60 €

Lempeän raikas, sitruksinen tuoksu on yksi Farfallan uuden, tehokkaan ja suuren suosion saaneen hyttys- ja punkkikarkotteen ainesosista.

Saatavuus Varastossa

Miedon ja sitruksisen raikkaan eteerisen öljyn tuoksu on virkistävä, vahvistava ja erittäin sopiva oleskelutilojen raikastamiseen! Sitruunaeukalyptuspuut kasvavat jopa 40 metriä korkeiksi. Mieto, sitruksisen raikas eteerinen öljy, jonka tuoksussa on hieman ruohoinen vivahde, saadaan höyrytislaamalla puiden lehdistä. Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy ei muistuta kovinkaan paljon muita eukalyptusöljyjä. Se on raikastava, virkistävä, vahvistava ja hyvä apu väsymykseen. Sitruunaeukalyptus tukee myös keskittymiskykyä. Se on erinomainen tuoksu huoneilman puhdistamiseen oleskelutiloissa! 

Sitruunaeukalyptuksen eteerinen öljy on yksi Farfallan uuden hittituotteen, Suihkeen punkkeja ja hyttysiä vastaan, tärkeistä ainesosista. Hyväntuoksuisen sprayn teho on tarkoin tutkimuksin vahvistettu, ja se on saanut Sveitsissä virallisen karkotteen merkinnän. Kätevä ja miedontuoksuinen suihke torjuu punkit jopa 4 tunnin ja hyttyset jopa 6 tunnin ajan, ja sitä voi suihkautella suoraan iholle sekä tekstiileille. Suihke hyttysiä ja punkkeja vastaan sopii myös lapsille yhdestä ikävuodesta ylöspäin.

Valvottua luomutuotantoa. Grand Cru. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Intia. Valmistettu höyrytislaamalla luomu sitruunaeukalyptuksen (Eucalyptus citriodora) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!